Diputado Hellburg-Makaai den kombersashon tokante reorganisashon di LVV – Gedeputeerde Hellburg-Makaai voert gesprekken over reorganisatie LVV

Papiamentu:

Diputado Hellburg-Makaai den kombersashon tokante reorganisashon di LVV

Kralendijk – Aktualmente diputado sra Hellburg-Makaai, huntu ku e diputadonan sr Abraham i sra Den Heyer i algun miembro di Konseho Insular ta na Hulanda relashoná ku un kongreso di dos dia di e Asosashon di Munisipionan Hulandes. Diputado Hellburg-Makaai alabes ta hasi uso di e oportunidat aki pa kumpli ku algun bishita di trabou.

Riba e potrèt por mira e diputado huntu ku empleadonan públiko di Asuntunan Ekonómiko. Na man robes, sr Guus Schutjes lider di proyekto di reorganisashon di LVV i sr Cor van Meijenfeldt, miembro di e tim di maneho. Naturalmente e kombersashon a bai tokante e reorganisashon di LVV i tokante reinforsamentu di e koperashon den esaki ku Entidat Públiko Boneiru.

Nederlands:

Gedeputeerde Hellburg-Makaai voert gesprekken over reorganisatie LVV

Kralendijk – Gedeputeerde mevrouw Hellburg-Makaai is samen met de gedeputeerden de heer Abrahams, mevrouw Den Heyer en een aantal eilandraadsleden momenteel in Nederland in verband met een tweedaags congres van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten. Gedeputeerde Hellburg-Makaai maakt ook gebruik van deze gelegenheid om een aantal werkbezoeken af te leggen.
Op de foto is de gedeputeerde te zien met ambtenaren van Economische zaken. Links, de heer Guus Schutjes projectleider reorganisatie LVV en Cor von Meijenfeldt lid van het management team. Het gesprek ging uiteraard over de reorganisatie van de L.V.V en over het aansterken van de samenwerking in deze met het Openbaar Lichaam Bonaire.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: