Direktiva di Reda Sosial serka Gobernador di Kòrsou.

WILLEMSTAD –
Vorige week heeft de Gouverneur van Curaçao, Hare Excellentie Lucille George-Wout, het boek ‘Reda Social, 20 jaar ten dienste van de gemeenschap’ in ontvangst genomen van de directeur Wilfred Bonafacia en beleidsmedewerker Rudy Wijngaarde. Reda Social is 20 jaar geleden opgericht als instrument om de in het rapport ‘Aan de Slag!’ genoemde activiteiten uit te voeren. Het heeft als doel dat de Curaçaose gemeenschap een gemeenschap zal zijn waarin de mensen die in armoede leven op eigen kracht hun situatie en toekomst kunnen verbeteren.
Op de foto:
De heer Rudy Wijngaarde, Hare Excellentie Lucille George-Wout,de heer Wilfred Bonafacia

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: