KIKO TA PASANDO

E uniko kaminda ku bo ta haña tur informashon kompletamente gratis. Klik anto lesa. Manda tur loke bo ke pa wordu publika i invitashon pa kubri rueda di prensa na e Email: kikotapasando@outlook.com

NOTISIA POLISIAL

KOMUNIKADO DI KUERPO POLISIAL KÒRSOU Detenshon un sospechoso

KOMUNIKADO DI KUERPO POLISIAL KÒRSOU

186 / 2018
2 mei 2018
Detenshon un sospechoso
Departamentu di Komunikashon i Prevenshon

KUERPO POLISIAL KÒRSOU SIRBI I PROTEHÁ

Djárason 2 di mei 2018, alrededor di 00.40 or, Sentral di Polis a dirigí unidatnan polisial na un minimarket na Schottegatweg West pa un kaso kaminda dos (2) kliente lo mester a paga ku dòler falsu.
Na e sitio en kestion e doño di e establesimentu a deklará na polis ku den oranan di mèrdia un hòmber a kumpra un bòter di wiski i paga ku un biyete di 100 dòler. Djis su tras a bini un otro hòmber di orígen Dominikano tambe ku un biyete di 100 dòlar i a kumpra algun kos. Dor ku e doño a haña e situashon un poko sospechoso el a laga kontrolá e biyetenan ku a resultá ku nan tabata falsu. Na e momento ku e doño tabata duna su deklarashon un di e hòmbernan aki a bolbe na e sitio pa kumpra mas kos. Mesora polis a hasi un kontrol riba e hòmber aki, alrededor di 01.15 or, Polis a detené e hòmber J.A.F. di 52 aña, nasé na Kòrsou, komo sospechoso pa falsifikashon di dokumentu. Tambe polis a konfiská dos biyete di 100 dòler falsu ku e doño di establesimentu a entregánan.
A presentá dilanti di un Fiskal Ouksiliar pa mas investigashon.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from KIKO TA PASANDO

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading