Wikènt aki ta sali pa Santo Domingo e tim femenino di Kòrsou di hobenan tenista U14 pa partisipá na e promé ronda di World Junior Team Competition (WJTC)

Wikènt aki ta sali pa Santo Domingo e tim femenino di Kòrsou di hobenan tenista U14 pa partisipá na e promé ronda di  World Junior Team Competition (WJTC) . E tim ku ta bai representá Kòrsou na e torneo mundial pa hungadonan di 14 aña i ménos ta forma pa  Sarah Nita, Kai Thyne Karel i Sara Loaiza kompañá pa e coach Maui Bottse.
 
Na e wega di kualifikashon, ku lo tuma lugá di 11 te ku16 di maart próksimo, lo partisipá un total di 13 pais den region di COTECC (region di Caribe i Centro America). E ganadó di e torneo lo posishoná su mes pa e siguiente ronda den kual nan lo mester sali kontra Canada, Mexico i Estadonan Uni pa bringa pa e dos puestonan den e final mundial. Kada kompetensia di pais lo konsistí di dos wega singular i unu dòbel. E torneo ta kuminsa djaluna
Dit weekend vertrekt het meisjes U14 jeugdtennisteam van Curaçao om deel te nemen aan de kwalificatie ronde van de World Junior Team Competition (WJTC) in Santo Domingo.  Het team dat Curacao gaat representeren in dit mondiale toernooi voor spelers van 14 jaar en jonger bestaat uit Sarah Nita, Kai Thyne Karel en Sara Loaiza en zij worden vergezeld door de coach Maui Bottse.
Aan het kwalificatie toernooi, dat plaats vindt van 18 t/m 23 maart in Santo Domingo, doen in totaal 13 landen uit de  COTECC regio (Caribisch gebied en Midden-Amerika) mee. De winnaar van het toernooi plaatst zich voor de volgende ronde waarin ze het op zullen moeten nemen tegen Canada, Mexico en de Verenigde Staten om te strijden voor 2 plekken in de wereld finale. Iedere landenwedstrijd tijdens het toernooi bestaat uit twee enkel spelen en een dubbelspel. Maandag worden de eerste wedstrijden gespeeld.
Wij wensen onze speelsters van Curaçao heel veel succes met deze  uitdaging.
(Teamfoto voor van links naar rechts Sarah Nita, Sara Loaiza en Kai Thyne Karel en achter Maui Bottse)
 
20190314_18341320190314_183421

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: