KIKO TA PASANDO

E uniko kaminda ku bo ta haña tur informashon kompletamente gratis. Klik anto lesa. Manda tur loke bo ke pa wordu publika i invitashon pa kubri rueda di prensa na e Email: kikotapasando@outlook.com

NOTISIA

Gezaghebber Rijna ta kombibí ku alkalde Van Zanen di Utrecht / Gezaghebber Rijna betuigt medeleven aan burgemeester Van Zanen en Utrecht  

Gezaghebber Rijna ta kombibí ku alkalde Van Zanen di Utrecht

Kralendijk – Gezaghebber Edison Rijna den su kalidat di outoridat máksimo di Entidat Públiko Boneiru, a ekspresá sentimentu di kombibensia ku alkalde Jan van Zanen na Utrecht. Gezaghebber a ekspresá su kombibensia tambe ku tur habitante di Utrecht. Esaki relashoná ku e atentado den un trèm kaminda tres hende a muri i sinku a keda gravemente heridá.

“Boneiru ta kombibí ku boso relashoná ku e aksidente hororoso ku a shòk Hulanda awe. Den nos pensamentu nos ta huntu ku famia di esnan ku a pèrdè nan bida i famia di esnan ku ta gravemente heridá. Loke a pasa ta un pesadia grandi ku ta difísil pa deskribí ku palabra,”asina Rijna a deklará.  

Gezaghebber Rijna betuigt medeleven aan burgemeester Van Zanen en Utrecht  

Kralendijk – Gezaghebber Edison Rijna heeft als hoogste gezagsdrager van het Openbaar Lichaam Bonaire zijn medeleven betuigd aan burgemeester Jan van Zanen van Utrecht. De gezaghebber  heeft zijn medeleven uitgesproken met alle inwoners van Utrecht. Dit in verband met de aanslag in een tram in Utrecht waarbij drie doden en vijf zwaargewonden zijn gevallen.  

,,Bonaire leeft mee met het gruwelijke incident dat Nederland vandaag heeft opgeschrikt. Onze gedachten zijn bij de nabestaanden van de dodelijke slachtoffers en de families van de zwaargewonden. Het moet voor de stad een onbeschrijfelijke nachtmerrie zijn,” zo heeft Rijna verklaard.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: