E ´World Juniors Tennis Championship´ tim femenino di Korsou a kuminsá un djaluna eksitoso ku e weganan di kualifikashon na Santo Domingo.

WJTC girls Tournament  for Monday 18/3/19.
Het World Juniors Tennis Championship girls team van Curacao is maandag zeer voortvarend begonnen aan het kwalificatie toernooi in Santo Domingo voor spelers van 14 jaar en jonger. Het team van Curacao versloeg het als vierde geplaatste Trinidad en Tobago met een score van 3-0 . Kai Thyne Karel kwam in de eerste singles match met 5-2 achter maar boog die score knap om naar een 7-5 6-3 overwinning op Zara Ghuran in een wedstrijd die twee en een half uur duurde.  Vervolgens won de pas 12 jarige Sarah Nita  met 6-4 en 6-2 van Ella Carrington. In het dubbelspel versloegen tenslotte Sarah Nita en Sara Loaiza het duo Zara Ghuran en Charlotte Ready met 6-2 6-0  Dinsdag speelt Curacao tegen het als vijfde geplaatste El Salvador.
Details van het toernooi kunnen op de volgende site gevonden worden.
´World Juniors Tennis Championship´ tim femenino di Korsou a kuminsá un djaluna eksitoso ku e weganan di kualifikashon na Santo Domingo. E tim di Korsou  a gana nan promé kompetensia kontraTrinidad i Tobagoku ta posishoná na di kwater lugá den e torneo, ku un skor di 3-0. Kai-Thyne Karel a gana den e promé wega single ku7-5 6-3 despues di tabata atras 5-2 den e prome set ku a sali bin gana Zara Ghuran den un wega ku a dura dos hora i mei.  Den e di dos wega, Sarah Nita, e hoben di apenas 12 aña a derotá Ella Carrington ku un skor di 6-4 en 6-2Den e wega dòbel Sarah Nita i Sara Loaiza a gana Zara Ghuran i Charlotte Ready ku 6-2 6-0Djamars Korsou lo hunga kontra di El Salvador ku ta  posishoná na di sinku lugá den e torneo .
Detayes di e torneo por wordu sigí riba e link ariba menshona.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: