KIKO TA PASANDO

E uniko kaminda ku bo ta haña tur informashon kompletamente gratis. Klik anto lesa. Manda tur loke bo ke pa wordu publika i invitashon pa kubri rueda di prensa na e Email: kikotapasando@outlook.com

NOTISIA

Renovatie gezamenlijke ruimtes Habaai

Renovatie gezamenlijke ruimtes Habaai

 

Willemstad – In de week van 18 tot en met 22 maart werkten in totaal 60 werknemers van OMNI en RadioShack aan de renovatie van een paar gezamenlijke ruimtes in Huize Welgelegen (Habaai). De bewoners en personeel van Habaai kunnen voortaan genieten van een vernieuwde fysiotherapieruimte, gang en personeelskamer.

 

Als onderdeel van hun ‘Corporate Social Responsibility’ kiezen OMNI en RadioShack, die deel uitmaken van Unicomer Group, elk jaar een sociaal project uit dat onze samenleving kan verbeteren. Deze organisaties kozen om een paar ruimtes van Habaai op te knappen aangezien dit tehuis voor ouderen jarenlang het gebouw niet heeft kunnen renoveren vanwege beperkte financiële middelen. Vijf dagen lang werkten werknemers van OMNI en RadioShack in shiften om de fysiotherapieruimte, gang en personeelskamer te vernieuwen. Deze organisaties huurden ook een aannemersbedrijf in om het personeel te ondersteunen. Deuren en lichten werden vervangen, de ruimtes werden geverfd en scheuren in het plafond en op de muren werden hersteld. Ook doneerden de organisaties twee nieuwe toiletten en droegen zorg voor de complete renovatie van de toiletruimtes. “Wij zijn erg dankbaar en onder de indruk van het werk dat OMNI en RadioShack hebben verricht. Een deel van de omgeving ziet er nu aangenamer uit voor de ouderen. Indien nog meer organisaties een steentje bijdragen aan de renovatie van Habaai, dan kunnen onze ouderen ooit genieten van een compleet vernieuwde en verfrissende leefomgeving.”, aldus algemeen directeur Indra Rossen-Lucacius.

Groepsfoto VLNR: Vanessa Plate (Human Capital Manager Unicomer Group Curaçao), Indra Rossen-Lucacius (algemeen directeur Stichting Birgen di Rosario), Sonia Manglani (Managing Director Unicomer Group Curaçao), tezamen met een groep werknemers van OMNI, RadioShack en Stichting Birgen di Rosario.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from KIKO TA PASANDO

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading