CITRO redt vissersboot met 3 personen vlak onder de kust bij Hambrak 

CITRO redt vissersboot met 3 personen vlak onder de kust bij Hambrak 
Vanmiddag om 15:10 werden al onze operationeel vrijwilligers gealarmeerd via de bulk-sms. Een vissersboot met 3 personen aan boord in de problemen. Motorpech was er de oorzaak van dat ze bijna op rotsen werden gesmeten bij Hambrak aan de zuid-oostkant van het eiland. Gelukkig pakte hun anker net de bodem en konden ze de tijd uitzingen totdat onze toegesnelde reddingsboot C-Rescue 1 bij hen was aangekomen. Deze nam hen veilig op sleep richting de vissershaven Caracasbaai, waar ook ons boothuis gevestigd is.
Weer een geslaagde reddingsactie van de CITRO.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: