Advertisements

Alcoholcontrole komend weekend. Het KPC en haar partners zullen dit weekend een alcoholcontrole houden.

AlcohFB_IMG_1554402809681

olcontrole komend weekend.

Het KPC en haar partners zullen dit weekend een alcoholcontrole houden. KPC en OM willen de handhaving op alcohol verstevigen omdat de dodelijke verkeersongevallen helaas vaak te herleiden zijn tot overmatig alcoholgebruik. Alcohol drinken en een auto besturen gaan niet samen, twee bier is vaak al teveel. Rijden onder invloed is een misdrijf. Kort geleden zijn twee bestuurders die met teveel alcohol achter het stuur zaten veroordeeld tot geldboetes van 800 gulden en er was ook een voorwaardelijk strafdeel opgelegd. Elke chauffeur in het verkeer is verantwoordelijk voor zichzelf, de mensen in de auto maar ook voor de mensen om hem heen.

Geniet van het uitgaan, maar regel je vervoer terug op tijd als je alcohol drinkt en rijdt. De Bob zijn is ok. Hierin is Bob de aanduiding van de persoon in een gezelschap die nuchter blijft, zodat deze automobilist de mensen die wel drank op hebben veilig naar huis kan rijden. Geef het goede voorbeeld aan de jeugd van Curaçao.
Help mee het aantal doden en gewonden in het verkeer te laten dalen. Rij veilig en wees verstandig. Alcoholcontroles kunnen aangekondigd of onaangekondigd regelmatig verwacht worden.

 

Advertisements

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: