GESCHENK FUNDASHON DUNA LUS EN LABDEMED VOOR PASGEBOREN BABY’S

GESCHENK FUNDASHON DUNA LUS EN LABDEMED VOOR PASGEBOREN BABY’S

 

Willemstad 8 april 2019–Alle moeders die via de Kraamkliniek van Fundashon Duna Lus bevallen ontvangen vanaf april, na de geboorte van hun baby, een gratis badcape van de Stichting Duna Lus (FDL) en LabdeMed (Laboratorio de Medicos). Het medisch laboratorium viert dit jaar zijn 40-jarige bestaan en wil op deze manier de Curaçaose gemeenschap bedanken.

Onlangs werd het eerste exemplaar overhandigd door het LabdeMed operationeel manager Hilbertico Petronilia en directeur Glenn Bryson van de Kraamkliniek. De baby badcape bezegelt ook de nauwe samenwerking tussen beide organisaties, een partnerschap dat in de nabije toekomst nog verder uitgebreid wordt.

 

FUNDASHON DUNA LUS I LABDEMED KU RAGALO NA YUNAN KU A KABA DI NANSE

 

Willemstad- 8 di aprel 2019- Tur mama ku duna lus na Kraamkliniek di Fundashon Duna Lus ta risibí entrante e luna aki, una bes nan a duna lus, un “badcape” grátis pa e bebi kortesia di Fundashon Duna Lus i LabdeMed (Laboratorio de Medicos.) Esaki ta un forma mas ku e laboratorio, ku ta selebrá 40 aña di eksistensha, ke gradisí e komunidat di Kòrsou.  Resientemente Operational Manager di LabdeMed, Sr. Hilbertico Petronilia i direktor di Kraamkliniek, Sr. Glenn Bryson, a hasi entrega di e promé ehemplar di e badcapenan na algun mama ku a kaba di duna lus.

Pa medio di e gesto aki e dos organisashonnan ta seya un koperashon ku den futuro lo keda amplia ainda mas.

Pic 1 LDM & FDL

Pic 2 LDM & FDL

Pic 3 LDM & FDL

Pic 4 LDM & FDL

 

 

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: