KIKO TA PASANDO

E uniko kaminda ku bo ta haña tur informashon kompletamente gratis. Klik anto lesa. Manda tur loke bo ke pa wordu publika i invitashon pa kubri rueda di prensa na e Email: kikotapasando@outlook.com

GOBIERNUNOTISIA

Een delegatie van de Sociaal-Economische Raad (SER) bracht vorige week een beleefdheidsbezoek aan Gevolmachtigde Minister Anthony Begina.

Een delegatie van de Sociaal-Economische Raad (SER) bracht vorige week een beleefdheidsbezoek aan Gevolmachtigde Minister Anthony Begina. Drs. R. Henriquez, directeur/algemeen secretaris van de SER, en mr. Miloushka Sboui-Racamy, senior adviseur, namen daarvoor deel aan de 108ste Internationale Arbeidsconferentie (IAC) van de Internationale Arbeidsorganisatie (ILO) in Genève. Bij terugkeer bezocht de delegatie onder andere het Kabinet van de Gevolmachtigde Minister van Curaçao (KGMC). Ze spraken met de heer Begina over de werkzaamheden van de SER in het algemeen en over hoe dit werk een toegevoegde waarde kan zijn voor het KGMC. Ook heeft de SER-delegatie van gedachten gewisseld met de heer Begina over de visie van de Curaçaose regering op de economische ontwikkelingen. Ook de groeistrategie is tijdens dit gesprek ter sprake gekomen.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from KIKO TA PASANDO

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading