Politieberichten van maandag 8 juli 2019 tot en met woensdag 10 april 2019/Notisia di polis di djaluna 8 di yüli 2019 te ku djárason 10 yüli 2019

Notisia di polis di djaluna 8 di yüli 2019 te ku djárason 10 yüli 2019
Riba djaluna 8 di yüli, den oranan di mainta, a drenta keho di ladronisia for di un outo ku tabata stashoná na un sitio di sambuyá situá na Kaminda Turístiko. Entre 7 or i 8 or di mainta, miéntras e doñonan tabata snòrkel. Deskonosínan a bai ku un tas di lomba kolo shinishi di marka Eastpak.

Riba djaluna 8 yüli, den oranan lat di atardi, sentral di polis a risibí notifikashon di un outo ku tabatin un outo na kandela riba Kaya Internashonal. Na yegada e patruya a konstatá ku tabata solamente huma tabata sali for di bou un stul. Despues di un investigashon kòrtiku no por a konstatá nada en partikular.

Riba djárason 10 di yüli, alrededor di 03.30 or di mardugá, a detené un hòmber di inisial J.J.S. di 37 aña di edat en konekshon ku manehá bou di influensia.

 

Politieberichten van maandag 8 juli 2019 tot en met woensdag 10 april 2019

Op maandag 8 juli werd in de ochtenduren aangifte gedaan van diefstal vanuit een auto die bij een duikplek aan de Kaminda Turistiko geparkeerd stond. Tussen 07.00 en 08.00 uur, terwijl de eigenaren aan het snorkelen waren, namen onbekenden een grijze rugtas van het merk Eastpak, met inhoud weg. 

 

Op maandag 8 juli kreeg de politiecentrale in de late middaguren een melding dat er een auto in brand stond op de Kaya Internashonal. Bij aankomst van de patrouille bleek dat er alleen rook kwam vanonder een stoel. Na een kort onderzoek konden geen bijzonderheden worden geconstateerd.

 

Op woensdag 10 juli werd omstreeks 03.30 uur een man met de initialen J.J.S. van 37 jaar aangehouden wegens rijden onder invloed.

Advertisements

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: