KIKO TA PASANDO

E uniko kaminda ku bo ta haña tur informashon kompletamente gratis. Klik anto lesa. Manda tur loke bo ke pa wordu publika i invitashon pa kubri rueda di prensa na e Email: kikotapasando@outlook.com

NOTISIANOTISIA POLISIAL

Notisia di polis di djárason 28 ougùstùs te ku djabièrnè 30 di ougùstùs 2019 / Politieberichten van woensdag 28 augustus tot en met vrijdag 30 augustus 2019

Notisia di polis di djárason 28 ougùstùs te ku djabièrnè 30 di ougùstùs 2019 / Politieberichten van woensdag 28 augustus tot en met vrijdag 30 augustus 2019

 

Notisia di polis di djárason 28 ougùstùs te ku djabièrnè 30 di ougùstùs 2019

Riba djaluna 26 di ougùstùs a drenta keho di ladronisia  di 3 ‘mountainbike’. Riba e mesun dia un agente polisial atento den su tempu liber a topa ku dos di e baiskelnan hòrtá. A haña e di tres baiskel e siguiente dia, djamars 27 di ougùstùs, durante di un kòntròl riba koredónan di baiskel ku ta kore sin iluminashon korekto riba kareteranan públiko. A informá doño di e baiskelnan.


Riba djárason 28 di ougùstùs, den oranan di mainta, a detené un hòmber di inisialnan M.S.A.W. di 27 aña di edat na un sitio di konstrukshon situá na Kaminda Nieuw Amsterdam en konekshon ku maltrato i violensia doméstiko.


Riba djárason 28 i djaweps 29 di ougùstùs a tene diferente kòntròl di tráfiko. Durante di e kòntròlnan aki a kontrolá dokumentunan, shofùrnan i e eksigensianan tékniko di e vehíkulonan. A duna un total di 7 but durante di e kòntròl aki ,entre otro pa no tin un reibeweis i/òf dokumentonan di seguro bálido. Aspirantenan ku ta den preparashon pa nan eksámen a kondusí e kòntròlnan aki.


Riba djaweps 29 di ougùstùs sentral di polis a risibí notifikashon di kandela na un kas situá na Sabadeco Ridges. Na yegada a resultá di ta trata di un pòmp di awa ku a sende na kandela dor di un ‘kortsluiting’. Brantwer ku a bin na e sitio a paga e kandela. No tabatin herido.


Riba djabièrnè 30 di ougùstùs a detené un hòmber di inisial C.A.P. di 26 aña di edat, riba Kaya Hermandad en konekshon ku e no a duna oido na òrdu di polis i tambe buracheria públiko.

 

Politieberichten van woensdag 28 augustus tot en met vrijdag 30 augustus 2019

Op maandag 26 augustus werd aangifte gedaan van diefstal van 3 mountainbikes. Op dezelfde dag werden twee van de fietsen weer aangetroffen door het optreden van een oplettende agent buiten dienst. De derde fiets werd op dinsdag 27 augustus teruggevonden tijdens een controle op fietsers die zich s’ avonds zonder correcte verlichting op de openbare weg verplaatsen. De eigenaar van de drie fietsen werd in kennis gesteld.

 

Op woensdag 28 augustus werd in de ochtenduren een man met initialen M.S.A.W. van 27 jaar bij een bouwplaats aan de Kaminda Nieuw Amsterdam aangehouden wegens mishandeling en huiselijk geweld.

 

Op woensdag 28 augustus en donderdag 29 augustus werden verschillende verkeerscontroles gehouden. Bij deze controles werden de documenten, de bestuurder en de technische eisen van het voertuig gecontroleerd. Er werden een totaal van 7 bekeuringen uitgeschreven voor onder andere het niet in het bezit hebben van een geldig rijbewijs en/of verzekeringspapieren. Deze verkeerscontroles werden door de aspiranten uitgevoerd als voorbereiding op hun examen.

 

Op donderdag 29 augustus kreeg de politiecentrale melding van brand in een woning in Sabadeco Ridges. Bij aankomst bleek het te gaan om een waterpomp die door een kortsluiting in brand vloog. De brandweer bluste de brand. Er raakte niemand gewond.

 

Op vrijdag 30 augustus werd een man met initialen C.A.P. van 26 jaar aan de Kaya Hermandad aangehouden wegens het niet voldoen aan een vordering van de politie en openbare dronkenschap.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: