Grupo ‘amigunan di Pieter’ ku un inisiativa bunita T-shirt speshal pa duna honor i alabes fundraising pa yunan di Jarzinho Pieter

Grupo ‘amigunan di Pieter’ ku un inisiativa bunita
T-shirt speshal pa duna honor i alabes fundraising pa yunan di Jarzinho Pieter

 

Manera ta ampliamente konosí e kiper suplente di nos selekshon nashonal di futbòl a fayesé trágikamente na Haiti. Esaki a sosodé riba 9 di sèptèmber 2019, nèt un dia promé ku nos selekshon mester a hunga kontra di e tim nashonal di Haiti. Kòrsou for di e dia ei ta en espera di yegada di e kurpa sin bida di Jarzinho Pieter for di Haiti pa asina na su entiero dun’é su honor meresí i tres’é na su último lugá di sosiegu.

Un grupo di amigu di Pieter ku bendishon di su famia a disidí di tuma e inisiativa pa no solamente duna Pieter tur honor ku e meresé, pero alabes ku apoyo di henter pueblo di Kòrsou hasi un fundraising pa asina krea un fondo pa e dos kriaturanan di Pieter ku a keda desampará sin tata.

Ku kreamentu di e fondo aki na mente, e grupo ‘Amigunan di Pieter’ a laga diseñá un T-shirt speshal ku nòmber di Pieter i su number 22 riba dje inkluso e lema di Pieter riba dje kua ta “Love Puro Papa”.
E T-shirt bunita aki ta den e kolo bèrdè kla ku ta inspirá pa e koló i diseño di su unifòrm komo kiper di nos selekshon nashonal.

E idea ta pa pueblo di Kòrsou huntu ku famia di Pieter bisti e T-shirt aki na entiero di Jarzinho Pieter pa asina e entiero keda bèrdè bèrdè komo honor na e defuntu i pa rekordá e gran kiper ku e tabata pa no solamente nos selekshon nashonal pero tambe pa su ekipo lokal ku ta Vesta.

E T-shirt estilo di kipershirt aki for di awe por wòrdu kumprá na diferente size eksklusivamente na
Mr & Ms Exclusive na e filial ma Jan Noorduynweg òf na e filial na Kaya Max Henriquez (Hanchi Makaku).
Prijs pa e T-shirt bunita aki lo ta 25 florin. For di e 25 florin un parti supstansial lo wòrdu uzá pa krea e fondo pa e yunan di Pieter.

Pa mas informashon riba e inisiativa aki por konsultá  i ‘like’ e página di FaceBook “Jarzinho Pieter Kids Fund Project” unda lo por haña tur detaye riba yegada di e defuntu for di Haiti, e dia di entiero i tur sobrá informashon relevante. Tambe e mesun página por wòrdu uzá komo plataforma pa famia, amigu, fanátiko i simpatisante di Pieter pòst nan mensahe pa Pieter, ku potrèt i/o video ku eventualmente nan T-shirt bistí. Asina pueblo di Kòrsou na un manera digno konhuntamente por selebrá bida di Jarzinho Pieter komo hende, tata, frei, ruman, famia, kiper di Vesta i kiper suplente di nos selekshon nashonal. Hasi uzo di e hashtag #lovepurupapa of #pieter22 lo ta altamente apresiá.

Na nòmber di e yunan di Pieter for di awor nos di e grupo ‘Amigunan di Pieter’ ke yama bo danki pa kumpra e T-shirt na honor di Jarzinho Pieter i pa bisti esaki dia di su entiero i tambe otro momentonan deportivo i weganan di futbòl.

Pa entrevista por fabor tuma kontakto ku e boseronan di e grupo ‘Amigunan di Pieter’ ku ta sr. Julius Koko # 5178857 i/o Stephanie Seinpaal # 6827611

 


Persbericht: Groep ‘vrienden van Pieter’ met een mooi initiatief
Speciale T-shirt als ode en fundraising voor de kinderen van overleden Jarzinho Pieter

Willemstad – Een groep ‘vrienden van Pieter’ hebben het initiatief genomen om een ode te doen aan de overleden Jarzinho Pieter, door middel van een fundraising ten behoeve van een fonds voor de twee kleine kinderen die Pieter achterlaat. De groep vraagt de steun aan het hele volk van Curaçao. Met dit fonds in gedachten heeft de groep ‘vrienden van Pieter’ een mooi T-shirt laten ontwerpen met de naam van Pieter en zijn rugnummer 22 alsook de woorden die Pieter vaak uitsprak namelijk: “Love Puru Papa” (Pure Liefde). Het T-shirt dat ontworpen is door Profound bv is neongroen van kleur, hetgeen geïnspireerd naar het groene keepershirt dat Pieter droeg wanneer hij uitkwam voor het nationaal elftal.

Het idee is dat het volk van Curaçao samen met de familie dit T-shirt aantrekt bij de begrafenis zodat de begrafenis even groen kleurt als het keepersuniform van Pieter. Op deze manier kan gezamenlijk het leven van Pieter gevierd worden. In leven was Pieter niet alleen de reservekeeper bij het nationaal elftal, maar ook de held van zijn voetbalclub Vesta die dit jaar nog samen met Pieter de nationale beker binnenhaalde. Het speciale Pieter T-shirt kan vanaf heden worden verkregen bij kledingzaak Mister & Miss Exclusive aan de 213 Winston Churchillweg te St. Maria en het filiaal in Salinja, de Kaya Max F. Henriquez 11 (Hanchi Makaku). De prijs van het T-shirt bedraagt 25 gulden. Van elk verkocht T-shirt gaat een substantieel deel naar het fonds voor de kinderen van Pieter. Bedrijven kunnen – om steun te betuigen en bij te dragen aan dit mooie initiatief – ook grote bestellingen doen.

Meer informatie over dit initiatief kan gevonden worden op de FaceBook pagina “Jarzinho Pieter Kids Fund Project”: https://www.facebook.com/Jarzinho-Pieter-Kids-Fund-Project-124550188942241/. Door deze pagina te ‘liken’ en te ‘sharen’ wordt een ieder op de hoogte gehouden van alle details omtrent de datum en de plek van de begrafenis alsook alle andere informatie dat in de loop van de komende dagen belangrijk is. De pagina kan ook door familie, vrienden, collega’s en fans van Pieter worden gebruikt als platform om persoonlijke boodschappen (condoleances) voor Pieter en zijn nabestaanden achter te laten en zo gezamenlijk ode te geven aan Jarzinho Pieter als mens, vader, vriend, collega, zoon, broer, als keeper van Vesta en als reservekeeper van ons nationaal elftal. Gebruik maken van de hashtag #lovepurupapa en #pieter22 is gewenst.

Pieter overleedt op tragische wijze in zijn hotelkamer in Haiti. Dit gebeurde op 9 september 2019, net een dag voordat het voetbalelftal van Curaçao het moest opnemen tegen het team van Haïti. Curaçao is sinds dit treurig nieuws in afwachting afscheid van hem te kunnen nemen met het respect dat hij verdiend. Jarzinho betekende veel voor het nationaal team. Hij was dé gangmaker en hield de goede sfeer er constant in. Hij moedigde het hele team ook altijd aan; ook al was hij niet op het veld. Het team rekende op Pieter. Namens de kinderen van Jarzinho Pieter wil de groep ‘vrienden van Pieter’ een ieder alvast bedanken voor het kopen van een T-shirt en bemoedigen deze niet alleen te dragen bij de begrafenis, maar ook bij andere sportgelegenheden, zoals voetbalwedstrijden.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: