Notisia di polis di djárason 17 di òktober te ku djaluna 21 di òktober 2019/Politieberichten van woensdag 17 oktober tot en met maandag 21 oktober 2019

Notisia di polis di djárason 17 di òktober te ku djaluna 21 di òktober 2019

 

Riba djárason, 17 di òktober alrededor di 11.45 or sentral di polis a risibí notifikashon ku un sambuyadó femenino lo mester ta drif den besindario di un hotel situá na Bulevar Gobernador Nicolaas Debrot. Na yegada di polis i ambulans a konstatá ku e persona aki a bin fayesé. E ‘schouwarts’ ku tambe a bin na e sitio a konfirmá no ta trata di un morto a konsekuensia di un krímen.


Den oranan di mainta di djaweps 18 di òktober, alrededor di 7.45 or, un aksidente entre un outo i un skuter a tuma lugá riba Kaya Industria. Shòfur di e skuter a haña raspunan i tabata tin molèster di su man drechi. Ambulans a transporté pa hòspital. Ela haña un büt tambe komo ku e tabata manehando sin reibeweis i seguro.


Riba djabièrnè 19 di òktober a drenta keho di kiebro den un negoshi situá na Kaya Caribe. Entre djabièrnè 18 di òktober, pa mas o ménos 6.30 or di atardi i djasabra 19 di òktober, pa mas o ménos 11 or di mainta, deskonosínan a kibra un bentana pa drenta i a bai ku un lèptòp di marka HP kolo pretu i un kolo shinishi i tambe sèn kèsh.

 

Riba djabièrnè 19 di òktober a detené un dama di inisial S.A.D.C.A.S, di 38 aña di edat i un dama di inisial G.S.M. di 28 aña di edat, ámbos en konekshon ku maltrato i violensia doméstiko.


Riba djasabra 20 di òktober a detené un hòmber di inisial L.R.T. di 24 aña en konekshon ku violashon di Lei di Arma BES. Tambe a detené un hòmber di inisial M.M.C.M. di 39 aña en konekshon ku maltrato di un ámbtenar den funshon i resistensia durante di detenshon.

 

Politieberichten van woensdag 17 oktober tot en met maandag 21 oktober 2019

 

Op woensdag 17 oktober kreeg de politiecentrale omstreeks 11.45 uur melding dat  er een vrouwelijke duiker in de buurt van een hotel aan de Bulevar Gobernador Nicolaas Debrot, dreef. Bij aankomst van de politie en de ambulance werd geconstateerd dat deze persoon was overleden. De schouwarts die ook ter plekke kwam, bevestigde dat het niet ging om een dood als gevolg van een misdrijf.

 

Op donderdag 18 oktober vond in de ochtenduren, omstreeks 07.45 uur, een aanrijding tussen een auto en een scooter plaats op de Kaya Industria. De bestuurder van de scooter had enige schaafwonden opgelopen en had last van zijn rechterarm. Hij werd met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Ook kreeg hij een bekeuring voor het rijden zonder rijbewijs en verzekering.

Op vrijdag 19 oktober werd aangifte gedaan van inbraak in een bedrijf aan de Kaya Caribe. Onbekenden hebben tussen vrijdag 18 oktober omstreeks 18.30 uur en zaterdag 19 oktober omstreeks 11.00 uur een raam kapot gemaakt om binnen te komen en hebben een grijze en een zwarte laptop van het merk HP en contant geld weggenomen. 

Op vrijdag 19 oktober werden een vrouw met initialen S.A.D.C.A.S van 38 jaar en een vrouw met initialen G.S.M. van 28 jaar aangehouden wegens mishandeling en huiselijk geweld.

Op zaterdag 20 oktober werd een man met initialen L.R.T. van 24 jaar aangehouden wegens het overtreden van de Wapenwet BES. Ook werd er een man met initialen M.M.C.M. van 39 jaar aangehouden wegens mishandeling van een ambtenaar in functie en verzet tijdens aanhouding.

Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: