TRABOUNAN DI REPARASHON HANCHI AMBOINA I KAYA NIKIBOKO NORT A INISIÁ  / HERSTELWERKZAAMHEDEN HANCHI AMBOINA EN KAYA NIKIBOKO NORT BEGONNEN 

TRABOUNAN DI REPARASHON HANCHI AMBOINA I KAYA NIKIBOKO NORT A INISIÁ 

Kralendijk – BWM riba enkargo di Entidat Públiko Boneiru a kuminsá drecha e krusada Hanchi Amboina i Kaya Nikiboko Nort. Trabounan lo tuma lugá pa mas o ménos 2 siman. Djamars den oranan di mainta a kuminsá ku e trabounan di reparashon aki. Entidat Públiko Boneiru ta pidi outomobilistanan pa tene kuenta ku e trabounan ku ta tumando lugá i baha velosidat pa asina por tin un tráfiko sigur pa nos tur. 

HERSTELWERKZAAMHEDEN HANCHI AMBOINA EN KAYA NIKIBOKO NORT BEGONNEN 

Kralendijk – De BWM is in opdracht van het Openbaar Lichaam Bonaire begonnen met de reparatie van de kruising Hanchi Amboina en Kaya Nikiboko Nort. De werkzaamheden zullen ongeveer 2 weken in beslag nemen. Op dinsdag in de ochtenduren is men aan deze herstelwerkzaamheden begonnen. Het Openbaar Lichaam Bonaire verzoekt automobilisten om rekening te houden met de werkzaamheden die plaats vinden en hun snelheid te verlagen om zodoende voor een veilig verkeer voor ons allen te zorgen. 

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: