Diputado James Kroon a batisá mulina nobo di LVV / Gedeputeerde Kroon doopt nieuwe molen van LVV

Diputado James Kroon a batisá mulina nobo di LVV 

Kralendijk – Diputado James Kroon a batisá un mulina nobo di LVV. Despues di e boutiso Kroon a mustra esnan presente kon e mulina ta pòmp awa i laga e kore. Esei a sosodé durante un aktividat na LVV. LVV a kuminsá algun tempu pasá ku plantamentu di berdura. Esaki ta bou di guia Maurice Adriaens, hefe nobo na e departamento. “Awor ku a instalá un mulina nobo, ta spera ku pronto lo por mira kosecha, asina diputado Kroon a bisa. Kroon a  felisitá tur trahadó di LVV ku e mulina nobo. El a gradisí e trahadónan tambe pa nan trabou den pasado i presente. 

 

Gedeputeerde Kroon doopt nieuwe molen van LVV

Kralendijk – Gedeputeerde James Kroon heeft recent een nieuwe molen van LVV gedoopt. Na de doopplechtigheid heeft Kroon de aanwezigen laten zien hoe het water wordt opgepompt en rondgestuurd. LVV is onlangs begonnen met het planten van groenten. Dit gebeurt onder leiding van Maurice Adriaens, de nieuwe directeur van de afdeling Landbouw en Veeteelt. “Nu er een nieuwe molen is geïnstalleerd hoop ik dat er snel wordt geoogst,” aldus een opgetogen gedeputeerde Kroon. De gedeputeerde maakte van de gelegenheid gebruik om de medewerkers van LVV te feliciteren met de nieuwe molen. Hij bedankte ze voor hun werk dat ze door de jaren heen tot vandaag hebben uitgevoerd.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: