Notisia di polis di djaluna 6 di yüli te ku djárason 8 di yüli 2020/Politieberichten van maandag 6 juli tot en met woensdag 8 juli 2020

 

Notisia di polis di djaluna 6 di yüli te ku djárason 8 di yüli 2020
Riba djaluna 6 di yüli a drenta keho di ladronisia di un baiskel kolo pretu di marka ‘Specialized’. E baiskel tabata stashoná den kura di un kas situá na Kaya Saturnus. Entre djadumingu 5 di yüli, pa mas o ménos 9.30 or i djaluna 6 di yüli pa mas o ménos 7or di mainta deskonosínan a bai kuné. Ta investigando e kaso.

Alrededor di 1 or di mèrdia di mesun dia, a detené un hòmber di inisial R.L.M. di 30 aña en konekshon ku e no a tene su mes na e kondishonnan di skòrsmentu.

Riba djamars 7 di yüli, pa mas o ménos 12.30 or, un aksidente entre dos outo a tuma lugá riba Kaya Industria. Outo 1 ku tabata saliendo di un sitio di stashoná i ku kier a kita bai na su man robes, no a mira outo dos ku tabata biniendo di banda robes riba Kaya Industria ku konsekuensia ku nan a dal semi frontal den otro. Shofùr di un di e outo nan tabata keha di draimentu di kabes i ambulans a bai kuné hospital pa kontrol médiko. Ámbos outo tabatin basta daño material. Pero e konsekuensianan pa esnan konserní den e aksidente aki a keda limitá komo ku ámbos tabatin nan faha di seguridat bisti.

Durante di dia riba djamars 7 di yüli a para vehíkulonan nan diferente sitio pa kontrol. A duna prosès ferbal pa entre otro kore sin plachi di number bálido, sin papel di seguro bálido, sin hèlmu i sin faha di seguridat. A kontrolá i duna prosès ferbal tambe riba e porsentahe di glas skur.

Bo a mira algu sospechoso? Yama 717 8000 òf e liña di tep anónimo 717 7251.

 

Politieberichten van maandag 6 juli tot en met woensdag 8 juli 2020

Op maandag 6 juli werd aangifte gedaan van diefstal van een zwarte fiets van het merk Specialized. De fiets stond in de tuin van een woning aan de Kaya Saturnus en is tussen zondag 5 juli, omstreeks 21.30 en maandag 6 juli, omstreeks 07.00 uur door onbekenden weggenomen. De zaak wordt onderzocht.

 

Omstreeks 13.00 uur van dezelfde dag, werd een man met initialen R.L.M. van 30 jaar aangehouden wegens het overtreden van zijn schorsingsvoorwaarden. 

 

Op dinsdag 7 juli vond omstreeks 12.30 uur een aanrijding tussen twee auto’s plaats op de Kaya Industria. Auto 1 die vanaf een parkeerplaats linksaf wilde slaan zag auto 2 die vanuit de linkerkant op de Kaya Industria aan kwam rijden over het hoofd waardoor er een semi frontale botsing plaatsvond. De bestuurder van 1 van de auto’s klaagde over duizeligheid en werd met de ambulance naar het ziekenhuis meegenomen voor medische controle. Bij beide auto’s was er sprake van flinke blikschade. Maar de gevolgen voor de betrokkenen bij deze aanrijding bleven beperkt doordat beiden hun veiligheidsgordel om hadden.

 

Gedurende de dag op dinsdag 7 juli werden op verschillende locaties voertuigen gestopt ter controle. Er werden processen verbaal uitgeschreven voor onder andere het rijden zonder geldige kentekenplaat, zonder verzekeringspapieren, zonder helm en zonder autogordel. Er werd ook op de percentage lichtdoorlatendheid van getinte autoruiten gecontroleerd en processen verbaal uitgeschreven. 

 

Heeft u iets verdachts gezien? Bel 911 of 717 8000 of de anonieme tip lijn 717 7251.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: