KNMI ta atvertí pa mas áwaseru KNMI waarschuwt voor meer regen

 

KNMI ta atvertí ku den oranan di atardi bientu ta sùit i ku e chèns ta hopi grandi ku den oranan di anochi e ta bira un sùitwèst. Tin hopi áwaseru ta bini for di direkshon di Venezuela. Esaki por kai durante hinter anochi. Tene kuenta ku mal tempu. Bientu lo tin un velosidat di mas ku 18 nudo (18 km/ora). Doñonan di boto chikitu mester tuma prekoushon.
Ta pronostiká ku djaweps atardi un otro ola di mal tempu ta yega Boneiru ku ta dura te djabièrnè mainta. Esaki ta bini tambe ku hopi áwaseru. Pa mas informashon: https://www.knmidc.org/weather/bonaire/?Warnings

KNMI waarschuwt dat in de namiddag harde wind kan komen uit het zuiden. In de avonduren kan de wind draaien, komend uit de richting zuidwesten. Uit de richting van Venezuela wordt veel regenwolken verwacht. De regenbuien kunnen de hele avond door blijven vallen. De wind kan een snelheid bereiken van meer dan 10 knopen (18 km/u). Eigenaren van kleine boten moeten voorzorgsmaatregel nemen.
De voorspelling is dat het slechte weer ook donderdagmiddag tot vrijdagochtend aanhoud. Ook dan wordt er veel regen verwacht. Voor meer informatie kijk op: https://www.knmidc.org/weather/bonaire/?Warnings

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: