Het vragenuur van dinsdag 2 februari

Het vragenuur van dinsdag 2 februari

2 februari 2021

Het vragenuur van dinsdag 2 februari gaat over de volgende onderwerpen: lange wachttijden voor de aanvraag van een energielabel bij de verkoop van een huis, het GameStop-schandaal en de marktbeïnvloeding vanuit de financiële sector, en de arrestatie van Aung San Suu Kyi.

Dit zijn de vragen in het vragenuur

  • Daniel Koerhuis (VVD) aan de minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties over lange wachttijden voor de aanvraag van een energielabel bij de verkoop van een huis (Telegraaf.nl, 29 januari 2021)
  •  Mahir Alkaya (SP) aan de minister van Financiën over het GameStop-schandaal en de marktbeïnvloeding vanuit de financiële sector (Telegraaf.nl, 29 januari 2021)
  • Salima Belhaj (D66) aan de minister van Buitenlandse Zaken over de arrestatie van Aung San Suu Kyi (Nu.nl, 1 februari 2021)

Live volgen

Het vragenuur is elke dinsdag om 14.00 uur. Bekijk het vragenuur met de app Debat Direct. Of kijk via deze website, in video of audio. Het vragenuur wordt live uitgezonden op Nederland 1 en op NPO Politiek en live ondertiteld.

Samenvatting

Van elke vraag wordt een samenvatting gemaakt in een kort webverslag. Deze verschijnen kort na het vragenuur.

Verslag

Van het vragenuur wordt een woordelijk verslag gemaakt. Dit staat binnen vier uur na het uitspreken van de vragen op deze website.

Terugkijken

Terugkijken kan ook. Enkele uren na het vragenuur kunt u via Debat Gemist alle vragen nog eens terugkijken.

Selectie van vragen voor het vragenuur

Tijdens het vragenuur komen maximaal zes vragen aan bod. Lees hoe de Voorzitter de selectie van vragen voor het vragenuur bepaalt.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: