Reisadvies Curaçao | Ministerie van Buitenlandse Zaken

Reisadvies Curaçao | Ministerie van Buitenlandse Zaken

Laatst gewijzigd op: 02-04-2021 | Nog steeds geldig op: 02-04-2021

Om de zorg op Curaçao te ontlasten, worden Nederlanders die niet op Curaçao wonen opgeroepen om Curaçao met de eerst volgende mogelijkheid te verlaten als hun verblijf op Curaçao niet strikt noodzakelijk is. Dit geldt in elk geval tot 15 april 2021. Door een grote toename van het aantal besmettingen met het coronavirus staat het ziekenhuis op Curaçao onder druk. Er is nauwelijks tot geen intensive care capaciteit beschikbaar. Alle niet-noodzakelijke zorg is stilgelegd. Houd er rekening mee dat als u zorg nodig heeft, deze bijna niet beschikbaar is. Neem contact op met uw luchtvaartmaatschappij of reisorganisatie voor het (om)boeken van uw terugvlucht naar Nederland. Lees het hele reisadvies. Zie voor in- en uitreisbeperkingen, lokale coronamaatregelen, informatie over verplichte testen en over thuisquarantaine de rubriek ‘Coronavirus’.

Kaart bij reisadvies Curaçao

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: