KPCN waarschuwt voor gif op strand in Lagun/ Diverse meldingen diefstal/inbraak

 

KPCN ta avisá pa venenu riba bich na Lagun

E periodo tras di lomba vários notifikashon a drenta tokante kachónan ku probablemente a venená riba bich  na Lagun. KPCN ta pidi pa pone èkstra atenshon ora bai kana einan ku kachó òf ku mucha chikitu. Paga bon tinu pa nan no kue òf kome nada for di suela. 

 

Si  tin testigu òf si tin informashon tokante ponementu di venenu na e sitio ei, polis ta pidi pa tuma kontakto via 717 8000 òf anónimo, via 717 7251. 

 

Vários notifikashon di kiebro/ ladronisia

Den e último lunanan a drenta vários keho di ladronisia i kiebro den kas. For di un análisis di e departamentu di reshèrshi a bini dilanti ku den mayoria kaso bentana i/òf portanan tabata habri òf no tabata bon sera. No hasi bida di e ladron fásil. Sera bo bentana- i portanan bon ora bo ta sali kas. Asina bo ta yuda prevení ku ta kibra drenta bo kas òf bo outo.

 

Bo a mira algu sospechoso? Yama 717 8000 òf e liña di tep anónimo 717 7251.

KPCN waarschuwt voor gif op strand in Lagun

Afgelopen periode zijn er diverse meldingen binnengekomen over honden die vermoedelijk vergiftigd zijn op het strand in Lagun. KPCN vraagt extra aandacht bij het uitlaten van honden of bij het bezoeken van het strand met kleine kinderen. Let er goed op dat er niets van de grond opgeraapt of opgegeten wordt.

  

Indien er getuigen zijn of als men informatie heeft over het plaatsen van gif op deze locatie vraagt de politie om contact op te nemen via 717 8000 of anoniem via 717 7251.

 

Diverse meldingen diefstal/inbraak 

De afgelopen maanden zijn er diverse aangiften opgenomen van diefstallen en inbraken aan huis. Uit een analyse van de afdeling opsporing is gebleken dat er in de meeste gevallen ramen en/of deuren openstonden. Maak het de inbreker niet makkelijk. Sluit uw ramen en deuren goed af als men het huis verlaat.  Zo help je voorkomen je dat er in je huis of auto ingebroken wordt.

 

Heeft u iets verdachts gezien? Bel 911 of 717 8000 of de anonieme tip lijn 717 7251.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: