Notisia di polis di djabièrnè promé di òktober te ku djaluna 4 di òktober 2021/Politieberichten van vrijdag 1 oktober tot en met maandag 4 oktober 2021

 

Notisia di polis di djabièrnè promé di òktober te ku djaluna 4 di òktober 2021

 

Tres detenshon

Den oranan di anochi di djabièrnè, promé di òktober Kuerpo Polisial Hulanda Karibense a realisá tres detenshon den dos kaso. 

 

Den e promé kaso, despues di a risibí keho di menasa ku arma, agentenan di Kuerpo Polisial Hulanda Karibense a topa e sospechoso den Centrumgebied i a kontrolá e a base di Lei di Arma  BES. A detené e hòmber di inisialnan L.R.D di 30 aña di edat i un mucha hòmber di inisial I.d.P  di 17 aña di edat. Durante di e detenshon a konfiská un arma di kandela. 

 

Mas lat riba e anochi agentenan atento a sinti holó di droga i a detené un hòmber di inisialnan 

S.L.V di 21 aña di edat. Durante di e detenshon a konfiská diferente saku di droga. 

 

Grupo di hende ta manda polis ku piedra

Den oranan di mardugá di djasabra 2 di òktober, un patruya di polis a dirigí nan mes na Pink Beach kaminda tabatin un aglomerashon grandi di hende. Na yegada di polis a hasi uso di megafon pa pidi públiko presente pa nan bandoná e sitio. Diferente persona presente a kuminsá tira piedra, bòter di glas i otro artefakto den direkshon di polis i e outonan di polis. Mirando e peliger agentenan a los diferente tiru di atvertensia pa asina ei por logra habri e grupo. No ta tolerá e tipo di akshonnan aki i polis lo atendé fuerte ku esnan ku a hasi nan mes kulpabel na esaki. E kaso ta bou di investigashon.

 

Bo a mira algu sospechoso? Yama 717 8000 òf e liña di tep anónimo 717 7251.

 

Politieberichten van vrijdag 1 oktober tot en met maandag 4 oktober 2021

 

Drie aanhoudingen

In de avonduren op vrijdag 1 oktober werden drie aanhoudingen in twee zaken verricht door het Korpspolitie Caribisch Nederland.

 

In de eerste zaak werd aangifte gedaan van bedreiging met een wapen. De dader werd aangetroffen in het Centrumgebied en werd gecontroleerd in het kader van de Wapenwet BES. De 30-jarige man met initialen L.R.D. en een 17-jarige jongeman met initialen I.d.P. werden aangehouden. Ook werd een vuurwapen in beslag genomen tijdens de aanhouding.

 

Iets later op de avond hadden agenten een sterke geur waargenomen. Hierop werd een 21-jarige man met initialen S.L.V. aangehouden en werden er verschillende zakjes met drugs in beslag genomen.

 

Menigte bekogelt politie met stenen

In de nachtelijke uren op zaterdag 2 oktober ging een patrouille naar Pink Beach waar een samenscholing plaatsvond. Bij aankomst van de politie werd de megafoon gebruikt om de menigte te vragen om de locatie te verlaten. Verschillende personen begonnen  stenen, flessen en andere spullen in de richting van de politie en de politie auto’s te gooien. Gezien het risico en gevaar ten opzichte van de politieagenten werden enkele waarschuwingsschoten gelost om de menigte op te breken. Dit soort acties wordt niet getolereerd en de politie zal strenge acties ondernemen tegen degenen die zich hieraan schuldig hebben gemaakt. De zaak is in onderzoek.

 

Heeft u iets verdachts gezien? Bel 911 of 717 8000 of de anonieme tip lijn 717 7251.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: