Notisia di polis di djárason 13 di òktober te ku djabièrnè 15 di òktober 2021/Politieberichten van woensdag 13 oktober tot en met vrijdag 15 oktober 2021

 

Notisia di polis di djárason 13 di òktober te ku djabièrnè 15 di òktober 2021

 

Entrada Hudisial

Den oranan trempan di mainta riba djabièrnè 15 di òktober un entrada hudisial a tuma lugá den un kas situá den bario di Antriol. E entrada hudisial tabata den kuadro di Lei di Opio i Lei di Arma BES. Aki a detené un hòmber di inisial O.P. Investigashon den e kaso aki ta andando.

 

Kòntròl di tráfiko

Durante un kòntròl  di tráfiko den oranan di mainta na Kaya Amsterdam riba djaweps  14 di òktober , a kontrolá un total di 26 vehíkulo.  A duna sinku prosèsferbal; dos pa manehá sin reibeweis i 3 pa manehá sin seguro bálido.

 

Algu mas lat, den oranan trempan di anochi riba djaweps 14 di òktober a tene un mas kòntròl di tráfiko na Kaya Internashonal. Aki a kontrolá un total di 18 vehíkulo di kua 2 shofùr a haña un prosèsferbal. Esakinan tabata pa manehá sin reibeweis i seguro bálido.

 

E dianan tras di lomba a duna vários prosèsferbal tambe pa uzo di telefòn selular durante ku ta manehá, pa manehá sin faha di seguridat bisti, sin plachi di number riba e outo i pa manehá sin hèlm bisti.

 

Bo no ta kumpli ku reglanan? Bo por haña un but.

E suma di un but pa e violashonnan menshoná ta varia entre $30 te ku $225.

 

Ladronisia di ‘betonmolen’

Riba djaweps 14 di òktober a drenta keho di ladronisia. Entre djárason 13 di òktober i djaweps 14 di òktober deskonosínan a bai ku un ‘betonmolen’ for di un tereno sera, situá na Kaya Industria Pariba. Ta trata di un ‘betonmolen’ kolo oraño di marka Arke. E kaso ta bou di investigashon.

 

Outo ta dal siklista

Alrededor di 6.40 or di mainta sentral di polis a risibí notifikashon ku un aksidente entre un outo i un baiskel a tuma lugá riba Kaya L.D. Gerharts. Shofùr  di e outo a deklará ku e tabata manehando riba Kaya L.D. Gerharts bayendo den direkshon di Kaya Grandi, ora ku diripiente e baiskel a sali for di un hanchi su dilanti ku konsekuensia ku el a dal den dje. Personal di ambulans a atendé ku e siklista na e sitio mes despues di kua e por a bai kas.

 

Bo a mira algu sospechoso? Yama 717 8000 òf e liña di tep anónimo 717 7251.

 

Politieberichten van woensdag 13 oktober tot en met vrijdag 15 oktober 2021

 

Huiszoeking

In de vroege ochtenduren op vrijdag 15 oktober vond een huiszoeking plaats bij een woning in Antriol. De huiszoeking was in het kader van de Opium- en Wapenwet BES. Hierbij werd een man met initialen O.P. aangehouden. Onderzoek in deze zaak loopt.

 

Verkeerscontroles

Tijdens een verkeerscontrole aan de Kaya Amsterdam in de ochtenduren op donderdag 14 oktober, werden in totaal 26 voertuigen aangehouden. Er werden vijf processen-verbaal uitgeschreven, twee voor het rijden zonder rijbewijs en 3 voor het rijden zonder verzekering. 

 

Later, in de vroege avonduren op donderdag 14 oktober werd nog een verkeerscontrole gehouden aan de Kaya Internashonal. Hierbij werden in totaal 18 voertuigen gecontroleerd waarvan 2 bestuurders een proces-verbaal kregen. Deze waren voor het rijden zonder een geldig rijbewijs en voor het rijden zonder verzekering.

 

Afgelopen dagen werden ook processen-verbaal uitgeschreven voor het gebruik van een mobiele telefoon achter het stuur, het rijden zonder autogordel, zonder kentekenplaat en zonder helm

 

Houdt je je niet aan de regels? Dan kan je een bekeuring krijgen. 

Het bedrag van een boete voor bovengenoemde overtredingen varieert tussen de $30 en $225.  

 

Diefstal van betonmolen

Op donderdag 14 oktober werd aangifte gedaan van diefstal. Tussen woensdag 13 oktober en donderdag 14 oktober hebben onbekenden een beton molen weggenomen vanaf een afgesloten erf van een bedrijf aan de Kaya Industria Pariba. Het betreft een oranje betonmolen van het merk Arke. De zaak wordt onderzocht.

 

Auto rijdt fietser aan

Omstreeks 06.40 uur kreeg de politiecentrale melding dat er een aanrijding tussen een auto en een fiets had plaatsgevonden op de Kaya L.D. Gerharts. De bestuurder van de auto verklaarde zij op de Kaya L.D. Gerharts richting de Kaya Grandi reed en de fiets opeens uit een zijstraat reed zonder te stoppen waardoor hij de fiets aanreed. De fietser werd ter plekke door het ambulance personeel behandeld en kon daarna naar huis. 

 

Heeft u iets verdachts gezien? Bel 911 of 717 8000 of de anonieme tip lijn 717 7251.

 

Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: