Buskando Talento den Sambuyamentu

Buskando Talento den Sambuyamentu

 

DIVE DIVISION konhuntamente ku PADI ta regalá 3 Beka kompletamente pagá si bo optené bo Sertifikado PADI Divemaster. 

Dia 6 di novèmber próksimo nos ta tene un dia pa selekshoná esnan ku lo por bin na remarke pa partisipá na e Programa di Entrenamentu i konforme nos reglanan rígido nos ta determiná ken ta bira e próksimo partisipantenan na e Programa.

 

Den e sektor di sambuyamentu na Kòrsou anualmente ta drei 40 miyon dolar. Den e sektor aki mas o menos 350 persona ta laborá. Mayoia di nan ta extranhero.

E meta di DIVE DIVISION ta pa pone mas talento lokal hóben aserka di moda ku e hóbennan aki tambe por probechá di e sektor aki ku ta kresiendo rápidamente. 

No ta na Kòrsou so e sektor aki ta kresiendo, pero rònt mundu nos ta mira ku mas i mas skolnan pa siña sambuyá ta habriendo pasobra e kantidat di hende ku ke siña sambuyá ta hopi grandi.

Nos ta ofresé e oportunidat úniko aki na 3 persona ku pa medio di un Programa di Training por siña sambuyá. 

Den e programa aki e kandidatonan ta haña training pa bira promé un sambuyadó junior i despues  bi E programa ta konsistií di 6 diferente kurso ku ta representá un balor di  ANG 10.000,– pa kada partisipante. E montante aki ta kubri e gastunan total di e programa pa e ganadónan di e Beka pa bira un sambuyadó eksperensiá: PADI DIVE Master.

Despues ku e partisipantenan na e Programa di Training logra optené nan Sertifikado, fásilmente nan por haña trabou na tur skol di sambuyá na Kòrsou i hasta rònt mundu den e sektor di sambuyámentu.

ABO ke bira nos Talento Nobo Yu di Kòrsou den Sambuyamentu? Registrá bo mes awor pa e Dia di Selekshon 6 di novèmber 2021 di 10.00 pa 15.00. Kisas ABO por bira 1 di e 3 partisipantenan felis ku lo por gana e Beka ku NOS ta ofresé! Registraashon via email: pro@divedivision.com of via whatsapp: +5999 888-5450.


Opzoek naar lokaal duik talent! 

 

Dive Division geeft samen met PADI, 3 Scholar ships weg geven voor het behalen van het PADI Divemaster Certificaat. Op 6 November aanstaande wordt er een selectiedag georganiseerd en aan de hand strenge criteria wordt bepaald wie mogen deelnemen aan de internships. 

 

Per jaar gaat er 40 miljoen Dollar om in de duikindustrie op Curaçao. Hierin werken op dit moment ongeveer 350 mensen, een groot deel van deze mensen is afkomstig uit het buitenland. Dive Division heeft het streven om hier meer lokaal talent aan toe te voegen en wilt deze locale jongeren hierin betrekken zodat zij kunnen profiteren van deze snelgroeiende sector. Het is namelijk niet alleen een groeiende sector op Curaçao, overal ter wereld worden steeds meer duikscholen geopend omdat er steeds meer mensen leren duiken.

 

Deze unieke kans word geboden aan 3 personen doormiddel van een Trainee-Programma. 

In het programma zullen de kandidaten intern worden opgeleid van beginnend duiker naar een ervaren PADI Divemaster. Dit programma bestaat uit 6 verschillende cursussen welke een waarde vertegenwoordigen van ANG.10.000,00 per deelnemer welke geheeld word betaald voor de winnaars van de Scholar ships. Met dit diploma kunnen deelnemers van het traineeship bij alle duikscholen, zelfs wereldwijd, makkelijk een baan vinden binnen de duik industrie. 

 

Word jij ons nieuwe YDK Duiktalent? Geef je dan nu op voor de selectiedag! En wie weet word jij een van de 3 gelukkige. 6 November 2021 van 10:00 tot 15:00 meld je aan via email naar: pro@divedivision.com of stuur een whatsapp naar: +59998885450

 

Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: