MedCare Curacao ta habri su porta pa COVID-19 testing den Sambil Mall

MedCare Curacao ta habri su porta pa COVID-19 testing den Sambil Mall

 

Willemstad, Curacao – Kuminsando e siman aki, MedCare Curacao, un klinika di urgent care,

a habri su portanan den Sambil Mall, na e entrada di Playa Kanoa. Akinan ta posibel pa hasi test manera Antigen i PCR pa detekta COVID-19 ku resultado garantisa den un ora. 

 

MedCare Curacao ta traha den estrecho koperashon ku Medical Laboratory Services, pa asina brinda e servisio aki na lokal i tur ku ta pasa bishita e isla di Curacao.

 

E konsepto aki di rapid results di Fit-To-Fly testing ta un solushon ideal pa esnan ku ta biaha riba e mesun dia i ku e test mester ta balido den 24 ora. E prijs pa Antigen test lo ta $20 USD i PCR test lo ta $85 USD na Sambil Mall. 

 

Den kolaborashon ku Sambil Mall, MedCare Curacao lo tin un prijs di introdukshon pa lokal pa henter e luna di December kaminda ku e prijs di dollar ta bira na florin. Lokalnan mester por presenta un ID balido pa por hanja e promoshon aki te ku dia 31 di December.

 

Orario nan di e testing site lo ta di dialuna pa diadomingu di 1or pm te cu 6or pm. 

Pa mas informashon por bishita e website pa medio di e QR code akibou of type www.medcarecuracao.com 

Tambe por haya MedCare Curacao riba Facebook y Whatsapp na +5999525 9884


MedCare Curacao opent haar deuren ten behoeve van Covid19-testen in winkelcentrum Sambil voor fit to fly COVID testen

Willemstad, Curacao – Deze week Met aanvang van deze week, zal MedCare Curacao haar deuren openen in winkelcentrum Sambil, ter hoogte van de entree Playa Kanoa. MedCare is een kliniek die momenteel in samenwerking met MLS veel Fit to fly verzorgd voor urgente zorg. Op de locatie in het winkelcentrum van Sambil zal het mogelijk zijn om alle Covid19-testen af te nemen zoweloals Antigeen en PCR testen. De uitslagen worden gegarandeerd binnen 1 uur verstrekt.
MedCare werkt nauw samen met Medical Laboratory Services om deze service te kunnen bieden aan de lokale bevolking van Curacao en voor toeristenan degene die ons eiland bezoeken.
Het concept van “rapid test results” oftwel snelle testresultaten en Fit-to-Fly testen biedt een oplossing voor mensen die op dezelfde dag moeten reizen en waarvan de test 24-uur geldig moet zijn. De prijs van een Anti-geen test is $ 20,- USD en voor de PCR test $ 85,- USD bij de locatie van winkelcentrum Sambil.
In samenwerking met winkelcentrum Sambil Mall heeft MedCare een unieke prijsintroductie voor de locale bevolking in de maand december waarbij de dollarprijs in Antiliaanse Nederlanse Gulden (ANG) wordt afgerekend. De mensen die op het eiland Curacao wonen dienen een geldig legitimatiebewijs te tonen om in aanmerking te komen voor het introductietarief in Antiliaanse Nederlandse Gulden tot en met 31 december 2021.
Openingstijden: maandag tot en met zondag van 13.00 uur – 18:00 uur

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: