Op maandag 29 november hebben de Directeur KLM, dhr Elbers, en de Regional Manager KLM Curacao, dhr Buitelaar, een beleefdheidsbezoek gebracht aan de Gouverneur van Curaçao, Hare Excellentie Lucille George-Wout.

 

Gouverneur van Curaçao

Op maandag 29 november hebben de Directeur KLM, dhr Elbers, en de Regional Manager KLM Curacao, dhr Buitelaar, een beleefdheidsbezoek gebracht aan de Gouverneur van Curaçao, Hare Excellentie Lucille George-Wout. Zij hebben gesproken over het succesvolle verloop van de KLM-loop en de toekomstplannen van de KLM voor extra luchtverbindingen tussen Nederland en Curacao.

Op de foto:
Dhr Elbers, de Gouverneur van Curaçao H.E. Lucille George-Wout en dhr Buitelaar.

 

Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: