Publieke tribune tijdens coronadebat niet toegankelijk

Publieke tribune tijdens coronadebat niet toegankelijk

20 december 2021

De publieke tribune in de plenaire zaal is op dinsdag 21 december in verband met de huidige coronamaatregelen gesloten. U kunt het plenaire debat over de ontwikkelingen rond het coronavirus online volgen. Alle openbare vergaderingen worden live gestreamd op de website van de Tweede Kamer en via de app Debat Direct.

Live volgen

  • โ€‹Het plenaire debat op dinsdag 21 december is vanaf 12.00 uur te volgen viaย de livestreamย van deze site en de app Debat Direct.ย Het debat wordt live ondertiteld en is ook te volgen viaย een livestream met gebarentolk.
  • De technische briefing op dinsdag 21 december is vanaf 9.30 uur te volgen viaย de livestreamย van deze website en de app Debat Direct.
Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: