Boluntarionan di Kuerpo Polisial Hulanda Karibense a partisipá e aña aki atrobe na e ‘voorleesdag’ organisá pa Fundashon Lesa i Skibi (Stichting Lezen & Schrijven Bonaire).

Korps Politie Caribisch Nederland – KPCN

Boluntarionan di Kuerpo Polisial Hulanda Karibense a partisipá e aña aki atrobe na e ‘voorleesdag’ organisá pa Fundashon Lesa i Skibi (Stichting Lezen & Schrijven Bonaire). Ta “trit” e mucha ku lesamentu i ta rekordá e adulto e importansia i plaser di lesamentu. E dia tabata éksitoso atrobe!
-//-
Vrijwilligers van het Korps Politie Caribisch Nederland hebben dit jaar ook weer meegedaan met de Voorleesdag georganiseerd door Stichting Lezen & Schrijven Bonaire. Kinderen werden hiermee “getrakteerd” op het voorlezen, en volwassenen werden herinnerd aan het belang en plezier van voorlezen. Het was weer een groot succes!
Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: