Tiroteo ku morto na un pompstation na Tilburg, 5 detenshon i a konfiska un vehikulo

Tiroteo ku morto na un pompstation na Tilburg, 5 detenshon i a konfiska un vehikulo.
Djarason anochi un homber a wordu asesina na Ringbaan-Oost in Tilburg.
E viktima a wordu asesina bou di un pida dak di e pomp di gasolin.
TILBURG – Bij een schietpartij woensdagavond rond 18.00 uur bij een tankstation aan de Ringbaan-Oost in Tilburg is een dode gevallen. Dat meldt de politie op Twitter. Vijf personen zijn aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de schietpartij. Ook werd een auto in beslag genomen.
De recherche deed uitgebreid onderzoek bij het tankstation. Volgens een politiewoordvoerder is ook een persoon meegenomen door de politie, omdat die na het schietincident „helemaal los ging.” Het is niet duidelijk of het een aanhouding betreft en of de persoon überhaupt betrokken is bij de schietpartij.

De politie was massaal uitgerukt. Ook de brandweer kwam ter plaatse. Het tankstation is volledig met linten afgezet. Het slachtoffer, dat pal onder de luifel van het Esso-station ligt, wordt afgeschermd met een wit scherm. Er worden nog geen details verstrekt over de identiteit van het slachtoffer omdat de nabestaanden nog moeten worden geïnformeerd. De politie is op zoek naar getuigen.

Regionale media melden dat het schietincident mogelijk verband houdt met een vechtpartij die eerder woensdag plaatsvond in Tilburg. Dat zou bij een herdenking van een op Curaçao doodgeschoten rapper in het stadion van voetbalclub Willem II zijn geweest. De politie laat weten dat deze informatie „niet van de politie komt” en dat de aanleiding van de schietpartij „bij ons nog niet bekend is.”

Politie Tilburg eo

We zijn zojuist een onderzoek gestart omdat er een schietincident plaatsvond aan de Ringbaan-Oost in #Tilburg. Er is een persoon beschoten. Over zijn toestand is nog niets bekend. Wanneer er meer info is dan wordt dat, indien mogelijk, via dit kanaal gedeeld.

Politie Tilburg
Het slachtoffer van het schietincident in #Tilburg is helaas overleden. Omdat nabestaanden nog in kennis gesteld moeten worden door de politie, doen we verder nog geen mededelingen over de identiteit. Er is een plaats delict afgezet en er worden schermen geplaatst.

Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: