GOUVERNEUR ONTVANGT DELEGATIE MINISTERIE BZK

GERELATEERDE MINISTERIES ALGEMENE ZAKEN EN MINISTER PRESIDENT

 

GOUVERNEUR ONTVANGT DELEGATIE MINISTERIE BZK

GEPLAATST OP 03 04 2023

WILLEMSTAD – Op vrijdag 31 maart 2023 heeft dhr. Roald Lapperre, directeur-generaal Koninkrijksrelaties van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, een werkbezoek gebracht aan de Gouverneur van Curaçao, H.E. Lucille George-Wout, om te spreken over het vervolg op de excuses van de Regering van Nederland voor het slavernijverleden zoals uitgesproken door minister-president Rutte op 19 december jl.

Dhr. Lapperre werd vergezeld door een delegatie bestaande uit mw. Lucia Beck, Hoofd Communicatie RCN/Liaison BZK, dhr. Jelle de Vries, beleidsmedewerker Koninkrijksrelaties, dhr. Joost Kuggeleijn, beleidsmedewerker Ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap en de plaatsvervangend Vertegenwoordiger van Nederland in Willemstad, dhr. Jonas de Graaf. De delegatie spreekt deze dagen met diverse betrokken partijen op Curaçao.

Op de foto: De Gouverneur van Curaçao, H.E. Lucille George-Wout, samen met de delegatie van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.

Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: