“Jeugdtrainers van zwemvereniging  ORCA maken een spetterend succes van Kinderactiviteit ‘ kermis in het water’ !”

Zwemvereniging ORCA heeft in samenwerking met FDDK en vele ouders onlangs een grootschalige activiteit georganiseerd genaamd ‘Kermis in het water’. Deze activiteit werd begeleid door 15 jeugdtrainers die momenteel in opleiding zijn voor de KNZB cursus MBO-2 niveau zwem- en/of waterpolotrainer. De jeugdtrainers hebben onlangs het onderdeel reddend zwemmen met voldoende afgesloten en waren daarom mede goed voorbereid op deze activiteit.
Kinderen konden deelnemen aan verschillende activiteiten zoals kanovaren, van de springplank en glijbaan gaan en waterpolo. In het kleine bad werden spelletjes gedaan voor kinderen zonder diploma. De jeugdtrainers waren aanwezig om de kinderen te begeleiden en te helpen en zorgden ervoor dat de veiligheid te allen tijde gewaarborgd was.
Dankzij de inzet van de jeugdtrainers en andere trainers olv Vernon Toré kon de hele activiteit succesvol worden uitgevoerd en kon iedereen in het water genieten van de kermis. De komende maanden lopen de jeugdtrainers verder stage lopen tijdens de trainingen en zullen ze ook betrokken zijn bij de volgende Kermis in het water die gepland staat op…… 
ORCA kijkt terug op een geslaagde activiteit en bedankt alle betrokken partijen voor hun bijdrage en inzet. Met dit soort evenementen hoopt de vereniging niet alleen haar leden, maar ook andere geïnteresseerden te laten genieten van zwemmen en waterplezier.
Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: