KIKO TA PASANDO

E uniko kaminda ku bo ta haña tur informashon kompletamente gratis. Klik anto lesa. Manda tur loke bo ke pa wordu publika i invitashon pa kubri rueda di prensa na e Email: kikotapasando@outlook.com

NOTISIA

UN ARESTO MAS DEN HAF

Djamars 16 di mei 2023, RST den koperashon ku KPC i Duana a detené J.J.J. di 45 aña di edat riba tereno di haf di Schottegat, Kòrsou. E detenshon a tuma lugá riba órden di Ministerio Públiko. Djis despues di e detenshon, a hasi un entrada hudisial na e kas di J.J.J. bou di guia di hues komisario. Ta sospechá ku J.J.J. den su funshon komo bewaker na e haf aki, tabata involukrá den ponementu di kantidatnan grandi di kokaina den un kònteiner ubiká den haf. J.J.J. a keda enkarselá pa mas investigashon. Siman pasá den e kaso aki, a detené R.J.R. di 50 aña di edat ku tambe tabata traha komo bewaker den haf. Pa su partisipashon R.J.R. ta detené ainda. Den e temporada benidero no ta ekskluí mas detenshon.

 

NOG EEN ARRESTATIE IN DE HAVEN
Op dinsdag 16 mei 2023 is door het RST in samenwerking met het KPC en de douane de 45-jarige J.J.J. aangehouden op het haventerrein van het Schottegat te Curacao. De aanhouding vond plaats in opdracht van het Openbaar Ministerie. Aansluitend op de aanhouding is de woning van J.J.J. onder leiding van een rechter-commissaris doorzocht. J.J.J. wordt ervan verdacht dat hij, in zijn functie als beveiliger op deze haven, betrokken is geweest bij het plaatsen van een grote hoeveelheid cocaïne in een op de haven staande container. J.J.J. is voor nader onderzoek ingesloten. Vorige week werd in deze zaak al de 50-jarige R.J.R. aangehouden, die eveneens als beveiliger werkzaam was op deze haven. R.J.R. zit voor zijn aandeel nog vast. Meer aanhoudingen de komende tijd worden niet uitgesloten.

Share this page to Telegram

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d