KIKO TA PASANDO

E uniko kaminda ku bo ta haña tur informashon kompletamente gratis. Klik anto lesa. Manda tur loke bo ke pa wordu publika i invitashon pa kubri rueda di prensa na e Email: kikotapasando@outlook.com

GOBIERNU

Minister Javier Silvania Indienen van de verzamelloonstaten 2022

Minister Javier Silvania

Curaçao, 2 juni 2023
Onderwerp: Indienen van de verzamelloonstaten 2022
Geachte werkgevers van Curaçao,
De belastingdienst werkt momenteel aan de voorbereiding voor de verwerking van de aangiften inkomstenbelasting 2022. Momenteel zijn al meer dan 10.000 aangiften over het jaar 2022 ingediend. Bij de verwerking van de aangiften maakt de belastingdienst gebruik van de informatie uit de door de werkgevers ingediende verzamelloonstaten. Indien u uw verzamelloonstaat nog niet heeft ingediend, dan heeft dit tot gevolg dat vertraging optreedt bij de uitbetaling van restituties aan uw werknemers.
De uiterste indieningsdatum voor de verzamelloonstaat was gisteren, donderdag 1 juni. Helaas heeft de belastingdienst mij geïnformeerd dat nog veel werkgevers hun verzamelloonstaat niet hebben ingediend. Indien u problemen ondervindt bij het indienen van de verzamelloonstaat doordat u niet over de verplichte cribnummers van uw werknemers beschikt, dan kunt u contact opnemen voor ondersteuning via loonbelasting@gobiernu.cw. De medewerkers van de afdeling loonbelasting kunnen u dan helpen met het aanvullen van de nog ontbrekende cribnummers. Hiernaast zal de belastingdienst aanmaningen verzenden en uiteindelijk boetes opleggen als de verzamelloonstaat niet wordt ingediend.
Ik vertrouw echter op uw medewerking, mede in het belang van uw werknemers.
Met vriendelijke groet,
mr. drs. J.Silvania
Minister van Financiën
Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: