KRALENDIJK BONAIRE KPCN, e.o; Ladronisia na sitio di buseo / Persbericht van KPCN, o.a. Diefstal bij duiplaats

polis-kralendijk-bonaire

Ladronisia di trahenan di baño
Riba djaweps 7 di òktober a detené tres mucha muhé menor di edat en konekshon ku ladronisia di trahenan di baño for di un negoshi situá na Kaya Kòrsou. Fiskal Ouksiliar a interogánan den presensia di nan mayornan i despues laga nan bai.

Aksidente riba Kaya Neerlandia
Riba djabièrnè 8 di òktober alrededor di 12 or di mardugá un aksidente entre dos outo a tuma lugá riba Kaya Neerlandia. Outo number 1 a kore muchu duru den un bògt i a bai dal den e outo ku tabata biniendo for di direkshon kontrario. Tur tres okupante di outo number 2 a keda herida. Ambulans a transportá okupantenan di tur dos e outonan pa hospital pa kòntròl i tratamentu médiko.

Aksidente ku skuter
Riba djabièrnè 8 di òktober pa mas o ménos 3.30 or di mardugá un aksidente ku un skuter a tuma lugá riba Kaya Nikiboko Suit. Probablemente e shofùr a pèrdè kontrol i a kai. Personal di ambulans a kontrol’é.

Detenshon
Riba djabièrnè 8 di òktober a detené un hòmber di inisialnan J.R.N.T. den Kaya Grandi en konekshon ku insulto i menasa di ámtenarnan den funshon.

Ladronisia na sitio di buseo
Riba djaluna 10 di òktober a drenta keho di ladronisia di un iPhone kolo pretu i sèn kèsh. E ladronisia a tuma lugá entre 2.30 or i 3 or atardi ora un pareha tabata snòrkel i e artíkulonan tabata sin supervishon den nan tasnan di baiskel. Ta investigando e kaso.

Kiebro den kompleho di sine
Entre djadumingu 9 di òktober alrededor di 11 or anochi i djaluna 10 di òktober alrededor di 9 or di mainta a kibra drenta den e edifisio di sine situá na Kaya Katwijk. Deskonosínan a bai ku entre otro e kaha di sèn konteniendo sèn kèsh, vários chukulati i bòternan di bebida. Tambe nan a tira e edifisio ku webu. E kaso ta bou di investigashon.

Ladronisia di skuter
Riba djamars 11 di òktober a drenta keho di ladronisia di un skuter. E skuter kolo shinishi/pretu di marka Kymco Agility, numerá MF-126, tabata stashoná na un kompleho di apartamentu situá na Kaya Playa Lechi. E ladronisia a tuma lugá entre djaluna 10 di òktober pa mas o ménos 9 or di anochi i djamars 11 di òktober pa mas o ménos 6.45 or di mainta. Ta investigando e kaso.

Diefstal van zwemkleding
Op donderdag 7 oktober werden 3 minderjarige meisjes aangehouden ter zake diefstal van zwempakken uit een winkel aan de Kaya Korsou. De meisjes werden in het bijzijn van hun ouders door de Hulpofficier van Justitie verhoord en zijn daarna heengezonden.

Aanrijding op de Kaya Neerlandia
Op vrijdag 8 oktober vond omstreeks 24.00 uur op de Kaya Neerlandia een aanrijding tussen twee auto’s plaats. Auto 1 reed te hard door de bocht en botste tegen de tegenliggende auto. Auto 2 had drie inzittenden die alle drie verwondingen opliepen. Alle inzittenden van beide auto’s zijn uiteindelijk naar het ziekenhuis gebracht voor medische controle en medische behandeling.

Aanrijding scooter
Op vrijdag 8 oktober omstreeks 3.30 uur vond op de Kaya Nikiboko Zuid een eenzijdige aanrijding met een scooter plaats. De bestuurder verloor vermoedelijk de macht over het stuur en kwam ten val. Hij werd door het ambulance personeel gecontroleerd.

Aanhouding
Op zondag 9 oktober werd een man met initialen J.R.N.T. in de Kaya Grandi aangehouden ter zake belediging en bedreiging van ambtenaren in functie.

Diefstal bij duikplaats
Op maandag 10 oktober werd aangifte gedaan van diefstal van een zwarte iPhone en contant geld. De diefstal vond plaats tussen 14.30 uur en 15.00 uur toen een echtpaar aan het snorkelen was en de spullen onbeheerd in de fietstassen zaten. De zaak wordt onderzocht.

Inbraak bij de bioscoopcomplex
Tussen zondag 9 oktober omstreeks 23.00 uur en maandag 10 oktober omstreeks 9 uur is in het bioscoopcomplex aan de Kaya Katwijk ingebroken. Onbekenden hebben onder andere de kassalade met contant geld, diverse chocoladerepen en flessen drank weggenomen. Ook hebben ze het gebouw met eieren bekogeld. De zaak wordt onderzocht.

Diefstal van scooter
Op dinsdag 11 oktober werd aangifte gedaan van diefstal van een scooter. De grijs/zwarte scooter van het merk Kymco Agility met kenteken MF-126, stond bij een appartementen complex aan de Kaya Playa Lechi geparkeerd. De diefstal heeft tussen maandag 10 oktober omstreeks 21.00 uur en dinsdag 11 oktober omstreeks 6.45 uur plaatsgevonden. De zaak wordt onderzocht.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: