Parlamenatrio Eduard Braam, kende ta number 3 riba lista di Kòrsou di Nos Tur, ke pa trese kambio rápido na servisio di impuesto. – Eduard Braam, de nummer 3 op de lijst van ‘Kòrsou di Nos Tur’, wil met spoed veranderingen bij de belastingdienst invoeren.

Parlamenatrio Eduard Braam, kende ta number 3 riba lista di Kòrsou di Nos Tur, ke pa trese kambio rápido na servisio di impuesto. E servisio aki mester traha na fabor di pueblo i no kontra di pueblo. Braam ta mustra ku servisio di impuesto mester revoká e desishon di no aseptá plaka kèsh inmediatamente.

Esaki lo keda ehersé bou di e aktual maneho di minister di finansa sra. Lourdes Alberto. Notabel ta ku na servisio di impuesto entradanan a baha for di dia ku èks minister Jardim a introdusí e maneho ku no ta aseptá sèn kèsh mas na e servisio menshoná. Esaki ta kousando tardansa di pagonan ku mester wòrdu ehersé na servisio di impuesto.

Sèn efektivo ta un di e métodonan ofisial pa hasi pago pues ta imposibel ku servisio di impuesto keda sin aseptá esaki komo pago. Esaki ta perhudiká e siudadano ku kier kumpli ku su pagonan na e servisio.
Sr. Braam ta pone énfasis ku un di e prioriodatnan di partido di Kòrsou di Nos Tur
ta pa krea oportunidat i fasílidat igual pa tur hende.

Pers bericht #1
Eduard Braam, de nummer 3 op de lijst van ‘Kòrsou di Nos Tur’, wil met spoed veranderingen bij de belastingdienst invoeren. Deze dienstverlening moet in voordeel van de bevolking zijn en niet de tegenovergestelde. De beslissing om niet meer contant te betalen is voor velen een probleem. Braam is van mening dat deze beslissing direct afgeschaft moet worden en men weer contant kunnen betalen bij de belastingdienst.

Dit zal onder de leiding van minister van financiën, mevrouw Lourdes Alberto geëxecuteerd. Sinds de introductie om alleen electronisch te kunnen betalen, door de ex minister van financiën de heer Jardim, zijn de inkomsten drastisch gedaald. Tevens brengt dit vertragingen met zich mee.

Contant betalen is een wettelijk betaal middel, dus het is onmogelijk dat de belastingdienst deze manier van betalen niet aanneemt. Dit is in de nadeel voor de inwoners die wel met hun plichten willen voldoen. Braam wijst erop dat de partij ‘Kòrsou di Nos Tur’ de nadruk wil leggen op het feit dat iedereen van dezelfde kansen, mogelijkheid en faciliteit moet kunnen genieten.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: