Unifòrm nobo KPCN

Unifòrm nobo KPCN

KPCN ta introdusí e unifòrm operashonal nobo, 30 di aprel benidero na Boneiru. Ku esaki Boneiru tin e primisia,  Saba i Sint Eustatius lo sigui den e di tres kuartal di e aña aki.

E koló básiko di e unifòrm ta blou skur, ku strepi hel den e parti ariba. Un tipo di karson estilo Swot Tim ku saku riba e pianan ariba i sapatu te na ènkel i un pèchi. Pakiko un unifòrm operashonal nobo? E unifòrm aktual ta un unifòrm formal, ku karson pantalon i un pèchi. E unifòrm operashonal nobo ta mas adekuá pa e trabou variá di riba kaya. E unifòrm aktual ta keda eksistí pa e koleganan ku no ta traha riba kaya. Tambe lo bisti’é pa okashonnan ofisial komo trahe representativo pa tur ku ta bisti unifòrm. E BPZ Bikers tambe ta keda ku nan unifòrm spesial ku nan tin kaba.

________________________________________________________________________________

Nieuw uniform KPCN
KPCN voert 30 april het nieuwe, operationele uniform in op Bonaire. Bonaire heeft hiermee de primeur, Saba en Sint Eustatius volgen in het derde kwartaal van dit jaar. De basiskleur van het uniform is donkerblauw, met gele strepen in de bovenkleding. Verder heeft het uniform een soort ME-broek, met zakken op de bovenbenen, hoge schoenen en een cap. Waarom een nieuw operationeel uniform? Het huidige uniform is een formeel uniform, met een nette broek en een pet. Het nieuwe operationele uniform is geschikter voor het afwisselende werk op straat. Het huidige uniform blijft bestaan voor collega’s die niet op straat werken. Ook wordt het gedragen bij officiële gelegenheden en als representatief tenue door alle uniformdragenden. De BPZ Bikers houdt ook hun speciale uniform.

________________________________________________________________________________

New uniform KPCN 

KPCN will introduce the new operational uniform on Bonaire on April, 30th. Bonaire has the scoop, Saba and St. Eustatius will follow in the third quarter of this year. The basic color of the new uniform is dark blue, with yellow stripes in the outerwear. The uniform  comes also with a kind of ME pants, with pockets on the thighs, boots and a cap. Why a new operational uniform? The current uniform is a formal uniform, with neat trousers and a cap. The new operational uniform is more suitable for the varied work on the street. The current uniform will remain for the colleagues who only work in the office. It is also worn on official occasions and as a representative uniform by all uniform wearers. The BPZ Bikers also keep their special uniform.

Advertisements

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: