Notisia di polis di djaluna 18 di novèmber te ku djárason 20 di novèmber 2019 / Politieberichten van maandag 18 november tot en met woensdag 20 november 2019

Notisia di polis di djaluna 18 di novèmber te ku djárason 20 di novèmber 2019

Riba djaluna 18 di novèmber a drenta keho di kiebro den un kas situá na Kaya Jasinto. Deskonosínan a forsa un porta den banda di kas pa a drenta i a plama tur i kibra portanan di paden. No ta konosí ainda kiko tur nan a bai kuné.


Algu mas lat riba djaluna 18 di novèmber un aksidente ku un skuter a tuma lugá. Shofùr di e skuter, pa motibunan deskonosí, a kai i tabata keda di doló na su ènkel drechi. Ambulans a transporte pa hospital pa tratamentu médiko.


Riba djamars 19 di novèmber a drenta keho di kiebro den un kas situá na Kaya Macario (Cai) Sint Jago, despues di 6 or di atardi deskonosínan a drenta via e porta di patras i a bai ku entre otro dos televishon i joya.


Den oranan trempan di mainta di djárason 20 di novèmber, a tene un entrada hudisial na un kas situá den Antriol den kuadro di violashon di Lei di Arma BES. Durante di e entrada hudisial a konfiská 2 arma di kandela  ‘nep’, un kantidat chikitu di mariwana i artíkulonan ku probablemente ta prosedente di ladronisia. Tambe a detené un hòmber di inisial C.A.A. di 21 aña di edat en konekshon ku menasa.

 

Politieberichten van maandag 18 november tot en met woensdag 20 november 2019

Op maandag 18 november werd aangifte gedaan van inbraak in een woning aan de Kaya Jasinto. Onbekenden hebben de zijdeur van de woning geforceerd om binnen te komen en hebben binnen alles overhoop gehaald en binnendeuren vernield. Het is nog niet bekend wat er allemaal is weggenomen.

 

Iets later op maandag 18 november vond een eenzijdige aanrijding met een scooter plaats. De bestuurder van de scooter viel om nog onbekende reden van de scooter en klaagde over pijn aan haar rechter enkel. Zij is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling.

 

Op dinsdag 19 november werd aangifte van inbraak gedaan in een woning aan de Kaya Macario (Cai) Sint Jago. Na 18.00 uur zijn onbekenden via de achterdeur in de woning gekomen en hebben onder andere twee televisies en sieraden weggenomen.

 

Op woensdag 20 november vond in de vroege ochtenduren een huiszoeking plaats in een woning in Antriol in het kader van overtreding van de Vuurwapenwet BES. Tijdens de huiszoeking zijn twee nep vuurwapens, een kleine hoeveelheid marihuana en een aantal spullen, die afkomstig van diefstal lijken te zijn, in beslag genomen. Er is ook een man met initialen C.A.A. van 21 jaar aangehouden wegens bedreiging.

Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: