Notisia di polis di djaluna 5 di òktober te ku djárason 7 di òktober 2020/Politieberichten van maandag 5 oktober tot en met 7 oktober 2020

 

Notisia di polis di djaluna 5 di òktober te ku djárason 7 di òktober 2020

Riba djaluna 5 di òktober, entre 6.30 or i 7 or di atardi, a tene un kontrol di tráfiko riba Kaya Korona. A kontrolá un total di 8 vehíkulo. Tur nan dokumentonan tabata na òrdu. Na diferente otro sitio si a duna buta pa entre otro kore sin faha di seguridat, sin hèlm i pa hasi uzo di telefòn durante ku ta kore.

 

Den oranan trempan di mainta di djárason 7 di òktober, alrededor di 5.30 or, sentral di polis a risibí notifikashon ku tin un kandela na un kas situá na Kaya Vicentius F. Gomez. Na yegada a resultá ku ta e kashi di koriente tabata na kandela. Brantwer a bin na e sitio i a paga e kandela. No tabatin herido.

 

Algu mas lat pa mas o ménos 7.30 or, a detené un hòmber di inisial R.L.M. di 31 aña en konekshon ku e no a kumpli ku su kondishonnan di su skòrsmentu.

 

Bo a mira algu sospechoso? Yama 717 8000 òf e liña di tep anónimo 717 7251.

 

Politieberichten van maandag 5 oktober tot en met 7 oktober 2020

Op maandag 5 oktober werd tussen 18.30 uur en 19.00 uur een verkeerscontrole gehouden op de Kaya Korona. Er werden een totaal van 8 voertuigen gecontroleerd. Alle bescheiden van gecontroleerde voertuigen waren in orde. Op verschillende ander locaties werden wel bekeuringen gegeven voor onder andere het rijden zonder autogordel, zonder helm en voor het gebruiken van de mobiele telefoon tijdens het rijden.

 

In de vroege ochtenduren van woensdag 7 oktober, omstreeks 05.30 uur,  kreeg de politiecentrale melding dat er brand was bij een woning aan de Kaya Vicentius F. Gomez. Bij aankomst bleek de meterkast in brand te staan. De brandweer kwam ter plekke en bluste de brand. Er raakte niemand gewond.

 

Iets later om 07.30 uur werd een man met initialen R.L.M. van 31 jaar aangehouden wegens het niet voldoen aan zijn schorsingsvoorwaarden.

 

Heeft u iets verdachts gezien? Bel 911 of 717 8000 of de anonieme tip lijn 717 7251.

 

Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: