Pasa angua contra corona sin sita serka dòkter di kas

 

 

Pasa angua contra corona sin sita serka dòkter di kas

 

Kralendijk – E siman akí i otro siman ta posibel pa pasa angua contra corona sin sita serka un dòkter di kas. Esaki por riba djabièrnè 4 di yüni for di 10:30 – 12:30 or na ofisina di konsulta di dòkter Eijsenga, Kaya Monseigneur Nieuwindt 3. Dia 9 di yüni suidadanonan por pasa angua for di 10:30 – 12:30 or na ofisina di konsulta di dòkter Castro, Kaya E.B. Sint Jago, Rincon. Ku e posibilidat pa pasa angua kontra corona sin sita serka dòkternan di kas, departamento di Salubridat Públiko ke hasi mas fásil pa suidadanonan pa pasa angua den nan mes ambiente sosial.

 

 

Vrije inloop coronaprik bij huisartsen

 

Kralendijk – Het is deze en volgende week mogelijk om zonder afspraak bij een huisarts de prik tegen corona te halen. Op vrijdag 4 juni 2021 kan dat van 10:30 – 12:30 bij de praktijk van dokter Eijsenga,  Kaya Monseigneur Nieuwindt  3. Op 9 juni  kunnen burgers van 10:30 – 12:30 uur worden geprikt bij de praktijk van dokter Castro, Kaya E.B.Sint Jago 4, Rincon. Met de vrije inloop bij huisartsen wil de afdeling Publiek Gezondheid het voor burgers gemakkelijk maken om de prik in hun eigen omgeving te halen.   

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: