google.com, pub-5639114718427035, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Notisia di polis di djaluna 19 di yüli te ku djárason 21 di yüli 2021/Politieberichten van maandag 19 juli tot en met woensdag 21 juli 2021

 

Notisia di polis di djaluna 19 di yüli te ku djárason 21 di yüli 2021

 

A konfiská un bròmfits durante kòntròl di tráfiko

Durante kòntròlnan rutinario riba djamars 20 di yüli, a duna prosèsferbal pa entre otro manehá sin reibeweis bálido, sin dokumentunan di seguro bálido. Sin hèlm bisti i sin plachi di number. Tambe a konfiská un bròmfits te ora ku e shofùr por mustra papelnan di seguro  reibeweis bálido.

 

Durante di kòntròl rutinario di un outo a pasa ofer pa un kòntròl den kuadro di Lei di Opio BES despues ku un holó fuerte tabata bin for di den e outo. A topa i konfiská un kantidat chikitu di yerba paresido na mariwana. E shofùr a haña un prosèsferbal pa violashon di Lei di Opio BES. 

 

Prosèsferbal pa kontaminashon di medio ambiente

Riba djaluna 19 di yüli sentral di polis a risibí notifikashon tokante un kandela na un kas den un mondi den besindario di Tra’i Montaña. Na yegada a resultá ku tabatin plèstik i probablemente produktonan kímiko na kandela. A duna e habitante un prosèsferbal pa kontaminashon di medio ambiente.


Aksidente riba Kaminda Jato Bako
den oranan di atardi riba djaluna 19 di yüli un aksidente ku un ‘buggy’ a tuma lugá riba Kaminda Jato Bako. Ambulans a transportá e shofùr hospital pa tratamentu médiko. Kousa di e aksidente no ta konosí.

Bo a mira algu sospechoso? Yama 717 8000 òf e liña di tep anónimo 717 7251.

 

 

Politieberichten van maandag 19 juli tot en met woensdag 21 juli 2021

 

Bromfiets in beslag genomen bij verkeerscontrole

Tijdens routine controles  op dinsdag 20 juli,  zijn processen verbaal gegeven voor onder andere het rijden zonder geldig rijbewijs, zonder geldige verzekeringsdocumenten, zonder helm en  zonder kentekenplaat. Ook werd een bromfiets in beslag genomen totdat de bestuurder geldige verzekeringspapieren en een rijbewijs kon tonen.

 

Bij een routine controle van een auto werd overgegaan tot een controle in het kader  van de Opiumwet BES nadat een sterke geur uit de auto kwam. Er werd een kleine hoeveelheid op marihuana gelijkende kruid aangetroffen en in beslag genomen. De bestuurder kreeg een proces-verbaal voor het overtreden van de Opiumwet BES.

 

Proces-verbaal voor milieuvervuiling

Op maandag 19 juli kreeg de politiecentrale melding over een brand bij een woning in een mondi in de omgeving van Tra’i Montaña. Bij aankomst bleek dat er plastic en vermoedelijk andere chemische stoffen in brand stonden. De bewoner werd een proces-verbaal toegezegd voor milieuvervuiling. 

 

Aanrijding op de Kaminda Jato Bako

In de middaguren op maandag 19 juli vond een aanrijding met een buggy plaats op de Kaminda Jato Bako. De bestuurder werd met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling. Oorzaak van de aanrijding is niet bekend.

 

Heeft u iets verdachts gezien? Bel 911 of 717 8000 of de anonieme tip lijn 717 7251.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: