Afgelopen week hebben wij Darick Jonis, Rudolf Garmes & Reagan Celestijn van Aqualectra – Curacao Water and Power Company mogen ontvangen uit Curaçao en hebben wij een statusupdate gegeven van de diverse projecten die door Quality uitgevoerd worden.

Afgelopen week hebben wij Darick Jonis, Rudolf Garmes & Reagan Celestijn van Aqualectra – Curacao Water and Power Company mogen ontvangen uit Curaçao en hebben wij een statusupdate gegeven van de diverse projecten die door Quality uitgevoerd worden.

De afgelopen jaren hebben wij intensief samengewerkt met Stedin waarin wij soortgelijke projecten hebben begeleid op strategisch, tactisch en operationeel niveau. De kennis en expertise die wij in de afgelopen jaren hebben opgebouwd met Stedin hebben wij gedeeld met Aqualectra middels een workshop, waarin René Herlaar & Dannie van Seters eveneens de verschillende vraagstukken van Aqualectra heeft kunnen beantwoorden.

Als afsluiter van deze dag hebben wij een interessante brainstormsessie gehouden over toekomstige projecten waarin wij Aqualectra kunnen ondersteunen. Houd onze pagina in de gaten om onze ontwikkelingen op Curaçao te volgen!

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: