google.com, pub-5639114718427035, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Gouverneur van Curaçao Afgelopen week heeft de Gouverneur van Curaçao, H.E. Lucille George-Wout, de International President of the Lions Club, dhr. Douglas Alexander, ontvangen op Fort Amsterdam.

Gouverneur van Curaçao

Afgelopen week heeft de Gouverneur van Curaçao, H.E. Lucille George-Wout, de International President of the Lions Club, dhr. Douglas Alexander, ontvangen op Fort Amsterdam. Het was de eerste keer in 75 jaar dat de International President van de Lions op Curaçao aanwezig was.
Naast een ontvangst op Fort Amsterdam begin van de week heeft de Gouverneur later in de week samen met dhr. Alexander de opening verricht van de Inclusive Playground bij het Kindermuseum Curaçao. Deze Inclusive Playground is geschikt alle kinderen van ons eiland. De speeltuin is mede mogelijk gemaakt door de Curaçao Lions Club.
Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: