KIKO TA PASANDO

E uniko kaminda ku bo ta haña tur informashon kompletamente gratis. Klik anto lesa. Manda tur loke bo ke pa wordu publika i invitashon pa kubri rueda di prensa na e Email: kikotapasando@outlook.com

GOBIERNU

Entidat públiko Boneiru ta wak bèk riba un eksitoso Dia di Boneiru

E aña akí a marka un oportunidat spesial, kaminda henter nos komunidat a bini huntu pa selebrá e dia importante akí.

Ku hopi alegria entidat públiko Boneiru ta wak bèk riba un eksitoso Dia di Boneiru, kaminda e tema ‘Huntu Nos Ta Forma Un Komunidat’ a para sentral. E aña akí a marka un oportunidat spesial, kaminda henter nos komunidat a bini huntu pa selebrá e dia importante akí.

E selebrashon di Dia di Boneiru a konta ku un partisipashon enorme i gustosamente nos ke ekspresá nos sinsero gratitut na tur hende ku a kontribuí na éksito di e evento akí. E energia positivo i e solidaridat ku nos a eksperensiá, a enfatisá esensia di nos komunidat i a fortifiká esaki.

Durante di e festividatnan tabatin vários aktividat i evento ku a reflehá Boneiru su diversidat i unidat. Esaki a enserá presentashonnan kultural, kulminashonnan kulinario i inisiativanan edukativo ku a pone énfasis riba nos patrimonio kultural i nos historia riku.

Entidat públiko Boneiru ta wak padilanti den direkshon di kontinuashon di kolaborashonnan positivo i enbolbimentu di komunidat pa fortifiká nos bunita komunidat i laga esaki krese. Nos ta agradesido pa e sosten di tur habitante, bishitante i  organisashon ku a kontribuí na e éksito di Dia di Boneiru 2023.

Huntu, ku enbolbimentu i determinashon, nos lo sigui edifiká un Boneiru próspero i harmonioso.


 

 

Het openbaar lichaam Bonaire kijkt terug op een geslaagde Bonairedag

Dit jaar markeerde een bijzondere gelegenheid waarin de gehele gemeenschap bijeenkwam om deze belangrijke dag te vieren.

Het openbaar lichaam Bonaire blikt met grote vreugde terug op een succesvolle Bonairedag, waar het thema “Samen Vormen We een Gemeenschap” centraal stond. Dit jaar markeerde een bijzondere gelegenheid waarin de gehele gemeenschap bijeenkwam om deze belangrijke dag te vieren.

De Bonairedag viering bracht een enorme opkomst met zich mee, en we willen graag onze oprechte dank uitspreken aan iedereen die heeft bijgedragen aan het succes van dit evenement. De positieve energie en de solidariteit die we hebben ervaren, hebben de essentie van onze gemeenschap benadrukt en versterkt.

Tijdens de festiviteiten waren er diverse activiteiten en evenementen die de diversiteit en eenheid van Bonaire weerspiegelden. Dit omvatte culturele optredens, culinaire hoogtepunten en educatieve initiatieven die ons cultureel erfgoed en onze rijke geschiedenis benadrukten.

Het openbaar lichaam Bonaire kijkt vooruit naar de voortzetting van positieve samenwerkingen en burgerparticipatie om onze prachtige gemeenschap te versterken en te laten groeien. We zijn dankbaar voor de ondersteuning van alle inwoners, bezoekers en organisaties die hebben bijgedragen aan het succes van Bonairedag 2023.

Samen, met betrokkenheid en vastberadenheid, zullen we blijven bouwen aan een welvarend en harmonieus Bonaire.

Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: