KIKO TA PASANDO

E uniko kaminda ku bo ta haña tur informashon kompletamente gratis. Klik anto lesa. Manda tur loke bo ke pa wordu publika i invitashon pa kubri rueda di prensa na e Email: kikotapasando@outlook.com

GOBIERNU

Je stem laten horen? De Tweede Kamer is op zoek naar persoonlijke verhalen

Ben of ken jij iemand die een petitie is gestart of heeft getekend? Een burgerinitiatief is gestart? Een demonstratie heeft geïnitieerd of heeft meegelopen? Dan is de Tweede Kamer op zoek naar jou! Door jouw verhaal te delen, kunnen we andere Nederlanders informeren over de mogelijkheden van invloed uitoefenen op het democratische proces én inspireren tot actief burgerschap.

Groep mensen in Statenpassage van de Tweede Kamer. Links een rij die een petitie aanbiedt aan een groepje Kamerleden (links). Op de achtergrond een kerstboom.
Petitie-aanbieding in de Statenpassage van de Tweede Kamer.

De Tweede Kamer is van iedereen en voor iedereen. Om meer mensen te inspireren en op de hoogte te brengen van de invloed die zij zelf kunnen hebben op het democratisch proces, willen we jouw verhaal graag delen.

Doe mee

Wil je hier meer over weten? Of je opgeven om mee te doen? Mail dan naar socialmedia@tweedekamer.nl onder vermelding van #jouwstem. Wij beantwoorden je vragen en nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Share this page to Telegram

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from KIKO TA PASANDO

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading