KIKO TA PASANDO

E uniko kaminda ku bo ta haña tur informashon kompletamente gratis. Klik anto lesa. Manda tur loke bo ke pa wordu publika i invitashon pa kubri rueda di prensa na e Email: kikotapasando@outlook.com

NOTISIA

WARDA KOSTA TA INTERSEPTA BOTO KU 400 KILO DI COCA / Kustwacht onderschept wederom een grote partij verdovende middelen

Kustwacht onderschept wederom een grote partij verdovende middelen
 
De Kustwacht Caribisch Gebied (KWCARIB) heeft op maandag 24 oktober een grote partij verdovende middelen onderschept op een ‘Go-fast’. De radar operator van het Reddings –en Coördinatie Centrum (RCC), detecteerde omstreeks middernacht een verdachte vaartuig ten zuiden van Cas Abou, Curaçao.
 
De Dash-8, het maritiem patrouille vliegtuig van de Kustwacht en een Super-RHIB van steunpunt Curaçao, werden in die richting opgestuurd om de zaak verder te onderzoeken. Ter plekke aangekomen troffen ze een onbemande Go-fast aan. De bemanning was vermoedelijk gevlucht nadat ze door de Kustwacht waren ontdekt. Er zat een behoorlijke hoeveelheid verdovende middelen aan boord. Na het initieel onderzoek bleek het te gaan om 15 balen met ruim 400 kilo vermoedelijk cocaïne. Het Korps Politie Curaçao werd ook hierover ingelicht en zocht met een landpatrouille het gebied af, maar trof niks aan. Het vaartuig en de verdovende zijn opgebracht naar het Kustwacht steunpunt te Parera. De verdovende middelen zijn overgedragen aan het KPC die samen met de Kustwacht de zaak in onderzoek hebben. Het is de tweede keer in minder dan een week dat een grote hoeveelheid verdovende middelen wordt onderschept.

drugs-24102016

go-fast-2-24102016

go-fast-24102016

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: