CDM HOLDING M.B.T. ONDERZOEK FIOD BIJ DAMEN / CDM HOLDING TOKANTE INVESTIGASHON FIOD NA DAMEN

foto-cdm

CDM HOLDING M.B.T. ONDERZOEK FIOD BIJ DAMEN
Willemstad 16 januari 2016 – Onlangs werd CDM Holding door Damen Shipyards geïnformeerd dat vrijdag j.l. de FIOD (Fiscale Inlichtingen- en Opsporingsdienst) op hun hoofdkantoor te Gorinchem in Nederland was geweest. De aard van het onderzoek is op dit moment nog onbekend voor Damen. Het onderzoek betreft geen Damen medewerkers. Damen heeft CDM Holding geïnformeerd volledig mee te werken met de FIOD aan dit onderzoek.
CDM Holding heeft kennisgenomen van de door Damen verschafte informatie en zal, gezien het feit dat de aard van dit onderzoek van de FIOD op dit moment nog onbekend is, in samenwerking met Damen doorgaan met de voorbereidingen om de overdracht van ons scheepsreparatie werf aan Damen op kort termijn te realiseren.
Eventuele vragen van de pers met betrekking tot dit onderzoek, kunnen worden gericht aan dhr. Arold de Vries (06 1002498) van Damen.
#####

CDM HOLDING TOKANTE INVESTIGASHON FIOD NA DAMEN
Willemstad 16 di yanuari 2016- Resientemente CDM Holding a keda informá dor di Damen Shipyards ku djabièrne ùltimo FIOD (Fiscale Inlichtingen- en Opsporingsdienst) a bishita nan ofisina prinsipal na Gorinchem na Ulanda. E karakter di e investigashon na e momentu aki ta deskonosi pa Damen.
E investigashon no ta trata di empleadonan di Damen i Damen a informá CDM Holding ku nan lo koperá kompletamente ku e investigashon aki di FIOD.

CDM Holding a tuma nota di e informashon suministrá pa Damen i lo kontinuá ku e preparashonnan di traspaso di nos astièro pa Damen riba termino korto, enbista ku e karakter di e investigashon na e momentu aki ta deskonosi.
Por dirigí eventual preguntanan tokante di e investigashon aki na sr. Arold de Vries (06 1002498) di Damen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: