Empresarionan ta ‘gana tempu’ i redusí gastunan danki na outomatisashon inteligente BDO Analytics: un apertura riba tereno atministrativo / Ondernemers winnen tijd en verlagen kosten dankzij slimme automatisering BDO Analytics: een doorbraak op administratief gebied 

 

Empresarionan ta ‘gana tempu’ i redusí gastunan danki na outomatisashon inteligente

BDO Analytics: un apertura riba tereno atministrativo

 

WILLEMSTAD – Hopi empresario ta sinti nan mes inkómodo ku nan atministrashon. Nan lo a deseá pa e ta un poko mas efisiente i komprendibel, i preferiblemente tambe ménos kostoso. BDO Dutch Caribbean ta ofresé un adelanto signifikante den kampo atministrativo ku BDO Analytics. E hèrmènt atministrativo ta resultado di hopi aña di transformashon digital, riba e ret internashonal di BDO, ku ta inkluí 167 pais. BDO Analytics ta un solushon inovativo pa tur proseso atministrativo, inkluyendo kontabilidat, reportahe i kumplimentu ku lei. E empresario ta mira via su mobil òf lèptòp e status finansiero di su empresa den un fregá di wowo. Esaki ta kondusí na mihó tomo di desishon, ta spar tempu, i finalmente tambe ta redusí gastu. 

 

Un mihó perspektiva, mas konosementu i mas detaye

BDO Analytics no ta kualke software, òf un ‘sistema nobo’. Tampoko no ta impliká un kambio kompliká. E or’ei kiko e ta? BDO Analytics ta un hèrmènt inteligente i fásil pa usa, ku ta yuda e empresario optimalisá su reportahe i atministrashon. Ademas e ta duna un bista 24/7 riba e status finansiero di e kompania. E informashon ku anteriormente mester a kolekta via di mas ku un kanal, awor ta bon ordená den un pènel di kontrol práktiko i aktualisá, ku por wòrdu personalisá segun rekerimentu. Tur esaki kombiná ku e sosten i asesoramentu di nivel haltu di BDO Dutch Caribbean, lo pèrkurá pa un bista general i detayá, i finalmente un mihó perspektiva. Echo ta; un empresario ta tuma mihó desishon, ora ku tin mihó informashon.

 

Un maneho mas agradabel di bo atministrashon

Gerd Glaudemans, miembro di gerensia di BDO Dutch Caribbean ta splika: “For di estudionan di McKinsey por konkluí ku ta posibel pa outomatisá 80% di bo atministrashon. BDO a mira e oportunidat aki i a krea un solushon inteligente. Na Kòrsou hopi bes ta 10 te ku 20% di e atministrashon ta outomatisá, esaki ta kondusí na ménos efisiensia. BDO Analytics ta trese un kambio den esaki ku un integrashon ku nunka ántes a keda introdusí na Kòrsou. Ademas e lo por hasi atministrashon di e kompania hopi mas agradabel. Finalmente, henter e kompania lo benefisiá literalmente i figurativamente di dje”. 

 

Nos invitashon pa un kombersashon

BDO Dutch Caribbean ta invitá empresarionan grandi i chikitu pa un kombersashon sin kompromiso i un oferta atraktivo ku lo benefisiabo mesora. Tuma kontakto ku ofisina di BDO na +5999 462.1200 of manda un email na info@bdo.cw.


Ondernemers winnen tijd en verlagen kosten dankzij slimme automatisering

BDO Analytics: een doorbraak op administratief gebied 

 

WILLEMSTAD – Veel ondernemers hebben een onrustig gevoel over hun administratie. Ze zouden het graag efficiënter en overzichtelijker willen, en het liefst ook minder kostbaar. Accountskantoor BDO Dutch Caribbean bedient ze op hun wenken met BDO Analytics, het resultaat van een jarenlange digitale transformatie binnen het internationale BDO-netwerk, dat 167 landen omvat. BDO Analytics is een baanbrekende online oplossing voor alle administratieve processen, inclusief accounting, reporting en compliance. De ondernemer pakt de telefoon of laptop en weet direct wat de actuele stand van zaken is. Dit leidt tot betere beslissingen, tijdwinst en uiteindelijk kostenbesparing. Bedrijven die van deze vooruitgang willen profiteren worden uitgenodigd om vrijblijvend contact op te nemen met BDO Dutch Caribbean voor een gunstig tijdelijk aanbod.

 

Door overzicht en inzicht een beter vooruitzicht

BDO Analytics is niet zomaar software of ‘een nieuw systeem’. Er komt ook geen ingewikkelde overstap aan te pas. Wat is het dan wel? BDO Analytics is een slimme en gebruiksvriendelijke online administratie- en rapportagetool die 24/7 kijk en grip biedt op alle financiële zaken binnen een organisatie. De informatie die de ondernemer voorheen uit meerdere kanalen moest halen, staat nu keurig bij elkaar in een praktisch en actueel dashboard, dat compleet op maat ingesteld kan worden. In combinatie met de hoogwaardige ondersteuning en advisering van de BDO-adviseurs zorgt dit voor een ongekend overzicht en inzicht, en daardoor voor betere vooruitzichten. Op basis van kwalitatief betere financiële informatie worden immers betere beslissingen genomen.

 

Prettiger omgaan met je administratie

Managing partner Gerd Glaudemans van BDO Dutch Caribbean licht toe: “Uit onderzoeken van onder meer McKinsey blijkt dat je tot 80% van je administratie kunt automatiseren. BDO heeft deze opportunity gezien en een slimme oplossing gebouwd. Op Curaçao is vaak maar 10 tot 20% geautomatiseerd, en daardoor lopen ondernemers veel efficiëntie mis. BDO Analytics brengt daar verandering in met een op het eiland nog niet eerder vertoonde mate van integratie. Gevolgen zijn dat je veel meer controle en overzicht hebt, dat je backoffice tijd overhoudt, en dat je anders – en zelfs prettiger – omgaat met je administratie. Uiteindelijk wordt je hele bedrijf er letterlijk en figuurlijk beter van.”

 

Uitnodiging voor een goed gesprek

BDO Dutch Caribbean nodigt grote en kleine ondernemers uit om contact op te nemen voor een vrijblijvend persoonlijke afspraak, en een bijzonder aanbod dat direct besparingen oplevert. Hiervoor belt u naar kantoor tel. +5999 462 1200, of stuurt u een e-mail naar info@bdo.cw.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: