ASOSIASHON PROMOSHON KONSENSHI ISTÓRIKO OP BEZOEK BIJ DE GOUVERNEUR

GERELATEERDE MINISTERIES

 

GEPLAATST OP 15 08 2022

WILLEMSTAD – Op donderdag 11 augustus hebben de heren Ostrid Servinus en Gibi Bacilio, respectievelijk voorzitter en lid van “Asosiashon Promoshon Konsenshi Istóriko” een bezoek gebracht aan de Gouverneur van Curaçao, Hare Excellentie Lucille George-Wout. De Gouverneur is geïnformeerd over de voorbereidingen die worden getroffen in het kader van de herdenking van “Dia di Lucha pa Libertat”, die op 17 augustus a.s. zal plaatsvinden in Parke Lucha pa Libertat. Daarbij is voorzien in een educatief-cultureel programma en een kranslegging bij het monument.

Op de foto: de heer Servinus, de Gouverneur van Curaçao, H.E. Lucille George-Wout en de heer Bacilio

Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: