Notisia di polis di djabièrnè 5 di novèmber te ku djaluna 8 di novèmber 2021/Politieberichten van vrijdag 5 november tot en met maandag 8 november 2021

 

Notisia di polis di djabièrnè 5 di novèmber te ku djaluna 8 di novèmber 2021

 

Kiebro den kas

Den oranan di mainta riba djaluna 8 di novèmber, a drenta keho di kiebro den un kas situá na kaya Baralt. Deskonosínan a destruí un porta di palu i a bai ku entre otro un lèptòp i un ‘Playstation’. Ta investigando e kaso.

 

Kònteiner na kandela

Riba djadumingu 7 di novèmber sentral di polis a risibí notifikashon ku tabatin un kònteiner ku ta situá un fèlt di futbòl na Kaminda Lac, na kandela. Brantwer a paga e kandela. Ta investigando kousa di e kandela. No tabatin niun herido. Daño material si ta ekstenso.

 

Violashon di restrikshon en konekshon ku corona

Alrededor di 12.37 or di mardugá, a duna doño di un establesimentu di horèka situá na Kaya Nikiboko Nort prosèsferbal pa violashon di restrikshon en konekshon ku corona. E establesimentu tabata habri ainda despues di 12 or di mardugá.

 

Detenshon

Riba djasabra 6 di novèmber a detené un hòmber di inisial F.J.C. di 43 aña na un kas situá na Kaya Amazona en konekshon ku destrukshon, insulto di un ámtenar den funshon, menasa di i resistensia kontra un ámtenar den funshon i tambe pa no kumpli ku òrdu di polis. Algu mas lat a detené un dama ku tabata stroba órden públiko i ku a neglishá órden di polis. A detené e muhé ku inisial A.W. di 41 aña pa esaki.

 

Aksidente  riba Kaminda Onima

Den oranan di atardi un aksidente ku un outo a tuma lugá riba Kaminda Onima. E shofùr a deklará ku su stür a blòkia  dor di kua el a kore drenta mondi. Hendenan na e sitio a yud’é sali for di e outo i personal di ambulans a kontrolá e na e sitio mes. Ambulans a bah’e na kas promé ku patruya a yega na e sitio. Algun ratu despues e shofùr a regresá na e sitio pa a atendé ku polis.

 

Bo a mira algu sospechoso? Yama 717 8000 òf e liña di tep anónimo 717 7251.


Politieberichten van vrijdag 5 november tot en met maandag 8 november 2021

 

Inbraak woning

In de ochtenduren op maandag 8 november werd aangifte gedaan van inbraak in een woning aan de Kaya Baralt. Onbekenden hebben een houten deur vernield om binnen te komen en hebben onder andere een laptop en een Playstation. De zaak wordt onderzocht.

 

Container in brand

Op zondag 7 november kreeg de politiecentrale melding van brand in een container bij een voetbalveld aan de Kaminda Lac. De brandweer bluste de brand. Oorzaak van de brand wordt onderzocht. Er raakte niemand gewond. de materiële schade was enorm.

 

Overtreding corona restricties

Omstreeks 00.37 uur op zondag 7 november werd een proces verbaal gegeven aan de eigenaar van een horecagelegenheid aan de Kaya Nikiboko Noord voor het overtreden van de restricties in verband met corona. Ze waren nog open na 00.00 uur.

 

Aanhoudingen 

Op zaterdag 6 november werd een 43-jarige man met initialen F.J.C. bij een woning aan de Kaya Amazona aangehouden wegens vernieling, belediging van een ambtenaar in functie, bedreiging van en verzet tegen een ambtenaar in functie en het niet voldoen aan een vordering van de politie. Later op de avond is een vrouw die de openbare rust verstoorde en die een vordering van de politie negeerde, aangehouden. De vrouw met initialen A.W. van 41 jaar werd hiervoor aangehouden.

 

Aanrijding op de Kaminda Onima

In de middaguren vond een eenzijdige aanrijding met een auto plaats op de Kaminda Onima.  De bestuurder verklaarde dat haar stuur geblokkeerd werd waardoor ze de mondi inreed. zij werd door omstanders door de auto gehaald en ter plekke door het ambulance personeel gecheckt. De ambulance had haar thuis afgezet voordat dat de patrouille ter plekke arriveerde. Iets later ging ze terug naar het plaats delict om de politie te spreken.

 

Heeft u iets verdachts gezien? Bel 911 of 717 8000 of de anonieme tip lijn 717 7251.

Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: